Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj suradnje

Na RTL-u plaču zbog odlaska Antonije Mandić

Antonija Mandić
Foto: Boris Ščitar
1/6
23.12.2014.
u 17:21

RTL je nakon godinu i pol rada napustio i Daniel Delale. Trebao je voditi talk show, ali čelnici su zaključili da im je taj projekt preskup

Nakon 11 godina suradnje novinarka, urednica i voditeljica Antonija Mandić odlučila je rastati se s RTL Televizijom te odlazi u nove poslovne podvige.

Odluku da ode s RTL-a na kojem je radila od samog početka te televizije u Hrvatskoj, ističe, Antonija nije donijela lako, već nakon dugog razmišljanja. Prekid suradnje, dodaje, donesen je sporazumno i nema nikakvih skandala vezanih za njen odlazak.– Godine koje sam provela na RTL-u bile su divne. Hvala RTL-u na svemu i želim im svu sreću u daljnjem poslu, a vjerujem da će postati još bolji. Došla sam kao djevojka s nepune 24, a odlazim kao zrela žena – kazala je voditeljica.

Nagađa se da iskusna showbiz-novinarka odlazi na konkurentsku Novu TV, ali Mandić o tom navodnom transferu zasad ne želi ništa reći. Pod ugovorom je s RTL-om do 1. ožujka. Nakon što je ukinut njen talk show “Studio 45”, Tonka je posljednjih mjeseci radila kao novinarka u Informativnoj redakciji u kojoj je i počela svoju novinarsku karijeru na toj televiziji. Antonijin odlazak rastužio je njene kolegice.

– Kada sam posljednji put ušla u studio, ondje su bile i moje kolegice i prijateljice Edita Misirić i Ana Miščević koje su u jednom trenutku počele jako plakati! Onda sam se i ja rasplakala – priznala nam je Tonka.

Još jedno prepoznatljivo TV lice, Daniel Delale odlazi s RTL-a na kojem je uređivao autorsku emisiju “Sve u 6”. Delale je trebao voditi talk show po uzoru na Jimmyja Fallona, ali u trenutku kad se već birala scenografija čelnici su zaključili su da im je projekt preskup.

– Nisam dobio pravu priliku. Kad sam na njihov poziv prešao s Nove TV, obećali su mi dnevni talk show, no to se nije dogodilo – kaže Delale.

>>Antonija Mandić se vraća i otkriva: Uvijek sam zaljubljena!

>>Antonija Mandić skratila i posvijetlila kosu za svoj talk show

Komentara 45

BR
brodludjaka
22:51 23.12.2014.

Ja bih plakao, ali od sreće kada bi netko zabranio rad toj marketinškoj televiziji. Programa je 10, a reklama 90%. I to netko dozvoljava i zove televizijom!!!

Avatar f@nky
f@nky
17:57 23.12.2014.

..nitko nije nezamjenjiv,dođu novi ljudi nova lica stara padaju u zaborav.....

Avatar nula
nula
18:50 23.12.2014.

jos jedna sminkerica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije