Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bio zadovoljan

Otkriveno: Harry je opsovao pred kraljicom, i to zbog Meghan

Foto: Profimedia
1/5
17.08.2020.
u 22:15

Princ navodno nije bio zadovoljan kako se jedna od pomoćnica njegove bake ponaša prema njegovoj budućoj supruzi....

Omid Scobie, autor knjige "Finding Freedom" u kojoj otkriva pozadinu odlaska princa Harryja i Meghan Markle iz Velike Britanije i razotkriva razloge zbog kojih su odlučili povući se s kraljevskih dužnosti i sa sinom Archiejem preseliti u Ameriku. Autor knjige u intervju koji je dao za jednu televizijsku kući tvrdi kako se princ Harry uoči svog vjenčanja sukobio sa svojom bakom, kraljicom Elizabetom. Nije bio zadovoljan načinom na koji jedna od glavnih pomoćnica njegove bake Angela Kelly tretira njegovu buduću suprugu. Svađa je nastala oko dogovora koju će tijaru Meghan nositi na vjenčanju s Harryjem.

Foto: profimedia

- Harry je osjetio kako u njegovoj blizini postoje mnogi koji će učiniti sve da zagorčaju život njegove supruge i došao je kraljici i potužio se na Angelu Kelly i rekao: Ne znam što se dovraga događa, ali ova žena se mora potruditi oko moje buduće supruge - otkrio je Scobie u tv intervju. Pričao je i odnosu Harryja i Williama te tvrdi kako se braća nisu vidjela otkako je Harry najavio da napušta Veliku Britaniju i svoje kraljevske dužnosti.

Autor knjige kaže kako William nije samo Harryjev brat već je i budući kralj i uvijek razmišlja o tome koje odluke su dobre a koje će našteti ugledu obitelji jer je svjestan kako će jednog dana on biti u poziciji u kojoj je njegova baka Elizabeta. Očekivao je od Harryja da najprije izvijesti obitelj o svojim planovima, a potom javnost i taj dio je između ostalog jako naljutio Williama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije