Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uljez

Na posjed Sharon Stone uselio se psihički bolesnik

Sharon Stone
Reuters
25.02.2011.
u 15:10

Čim su ga otkrili, Bradleyja Goodena odvela je policija, a sud mu je trajno zabranio pristup glumičinoj obitelji

– Gospodin Gooden proputovao je cijelu zemlju da bi se domogao Los Angelesa i moje kuće. Policija ga je privela kad je već bio na mojem imanju. Činjenica da je provalio i došao blizu mene i moja tri sina Roana, Lairda i Quinna strašno me uznemirila – kazala je glumica Sharon Stone za CNN.

Naime, u njezinu kuću 11. veljače ušuljao se psihički bolesnik Bradley Gooden. Uvjeren da je sin američke državne tajnice Hillary Clinton te da mu je njegova "majka" prepisala tu kuću, na glumičin posjed upao je posve neopaženo i ondje se udobno smjestio.

– Iako je na sve načine pokušavao kontaktirati sa mnom i postati dijelom mog života, s gospodinom Goodenom nisam razgovarala. Čim smo ga otkrili, pozvali smo policiju te je njima ispričao svoju priču – objašnjava prestrašena glumica.

Bolesniku, koji sebe zove Bobby Joe Clinton, dijagnosticirano je nekoliko poremećaja te je odmah dobio trajnu zabranu pristupa domu Sharon Stone, pa glumica može odahnuti.

Barem do 9. ožujka, kad će 38-godišnji Bradley Gooden biti saslušan na sudu. Unatoč sudskoj odluci da se mora držati na kilometarskoj udaljenosti od Stone i dječaka, glumica strahuje da će ih Gooden uskoro ponovno pokušati posjetiti s novim suludim tvrdnjama.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:14 25.02.2011.

U Americi smijete braniti svoje vlasništvo i sebe. Nije li ovo vaša namještaljka, da se dobije malo igubljenog PR-a?

IS
istina123
11:47 26.02.2011.

Svatko dođe kod svojega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije