Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko želi biti milijunaš?

Na pitanju o poznatoj domaćoj pjesmi iskoristio dva džokera, biste li znali odgovor?

Foto: HRT screenshot
1/10
17.12.2020.
u 21:17

Milorad se na početku dobro držao, no brzo je zapeo na pitanju o našem glazbeniku Neni Belanu.

U večerašnjem 'Milijunašu' prvi je nasuprot voditelja Tarika Filipovića sjeo kvizaški veteran Milorad Rukavina. Milorad se na početku dobro držao, no brzo je zapeo na pitanju o našem glazbeniku Neni Belanu. 

Naime, pitanje je glasilo: 'Koju je "vinsku" Neno Belan skladao i otpjevao?'

Foto: HRT screenshot

Među ponuđenim odgovorima našli su se 'Vino na Usnama', 'Vino noći', 'Ljubav je tvoja kao vino' i 'Nisi ti više crno vino'. Milorad se jako namučio s tim pitanjem pa je potrošio čak dva džokera - pola-pola koji mu je ostavio odgovore B i D i zovi. Nakon što se posavjetovao sa svojim džokerom zovi, zaključio je da je točan odgovor, naravno,  'Vino noći'. To je bilo pitanje za 4.000 kuna, a na kraju svog nastupa osvojio je 32.000, iako je stigao do 125.000.

Sljedeći natjecatelj bio je Roberto Bregović koji ima 19 godina, no njegov će se put  nastaviti u sljedećoj epizodi. 

 

Komentara 1

KA
kajbiti
22:56 17.12.2020.

Gdinu Miloradu 68 godina. Sigurno trazi posao u Irskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije