Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'žena mačka'

Milijunašica se pojavila s unakaženim licem, a reakcija njezinog zaručnika je hit

Foto: profimedia
1/5
17.12.2020.
u 18:12

Wildenstein se pojavila s minimalno šminke, a odjenula je crnu majicu koja joj je otkrivala jedno rame, i kožne hlače i čizme.

Jocelyn Wildenstein, poznatija kao 'žena mačka', proslavila se nakon razvoda od pokojnog trgovca umjetninama Aleca Wildensteina u 90-ima, nakon kojeg je dobila čak 12 milijardi kuna. No, milijunašica je najpoznatija posljednjih godina po svom izgledu budući da svako malo šokira javnost novim operacijama kojima navodno pokušava izgledati kao mačka. 

Ovog se tjedna pojavila na otvaranju butika u Miamiju sa zaručnikom, modnim dizajnerom Lloydom Kleinom, kada je zaokupirala pažnju novim unakaženim licem. Iako se čini kako je od prošlog puta njezino lice prošlo još nekoliko operacija, njezin zaručnik tvrdi da to nije istina, piše Daily Mail.

- Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom žena mačka jer je Jocelyn uvijek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije napravila svom licu. Imam njezine fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas - kazao je Lloyd.

Wildenstein se pojavila s minimalno šminke, a odjenula je crnu majicu koja joj je otkrivala jedno rame, i kožne hlače i čizme. Njezin zaručnik bio je odjeven u bijelu majicu i crne hlače, a par se nije odvajao jedno od drugog cijelu večer. Zaručeni su od 2017. godine nakon više od 10 godina veze, a Lloyd je za prsten s dijamantom od 32 karata iskeširao milijune. U vezi su više od 15 godina, ali još uvijek se nisu vjenčali. 

Ključne riječi

Komentara 3

FA
fajlpz
12:25 18.12.2020.

E moj čovik ti si za Nobelovu nagradu.

DU
Deleted user
20:14 17.12.2020.

Liku kapa do poda.....LOL

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
19:15 17.12.2020.

Ne znaš što je gore da se operirala pa ovako izgleda, ili da nije nego je rođena takva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije