Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
beyonce udala sestru

Na ovom je vjenčanju bijelo bilo obvezno za sve!

beyonce
Foto: Instagram
1/7
17.11.2014.
u 16:02

Solange Knowles, mlađa sestra slavne Beyonce, udala se za glazbenog producenta Alana Fergusona tijekom vikenda

Bilo je to vjenčanje za pamćenje, a osim mlade, svi uzvanici stigli su u bijelom. Solange Knowles, mlađa sestra slavne Beyonce, udala se tijekom vikenda u New Orleansu, a na svadbi je sudjelovao i Jay Z, pokazavši kako je obitelj za sobom ostavila incident iz dizala.

Solange, 28, udala se za glazbenog producenta Alana Fergusona, 51, a ekstravagantno vjenčano slavlje organizirano je u stilu poznatog karnevala iz New Orleansa, Marti Gras.

Par se nakon vjenčanja provozao bijelim biciklima te su radosno pozirali fotografima.

Beyonce i Jay-z na svadbu su poveli i dvogodišnju kći Blue Ivy, koja je radila društvo 10-godišnjem Solangeinom sinu Danielu Julezu Smithu.

Nažalost, glamurozno vjenčano slavlje za mladenku Solange nije prošlo bez posljedica. Pred kraj večeri, Solangeino lice prekrili su kožni plikovi te je zbog jake alergijske reakcije uz pomoć Beyonce napustila svadbu.

>>Beyonce pod utjecajem droge?! Bizarno ponašanje snimili na utakmici

>>Beyonce poručila: Imam 99 problema, no guza nije jedan od njih

>>Sestra slavne Beyonce vjenčat će se u nedjelju

>>Beyoncé opjevala obiteljski skandal u dizalu

 

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije