Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Na koncertu u Australiji Lilly Allen se zavrtjelo pa se srušila

lily allen
Screenshoot
01.02.2010.
u 16:54

Tijekom nastupa nekoliko joj je puta provirio grudnjak, a kako je bila preznojena, razmazala joj se šminka. Dok se spuštala s pozornice, 24-godišnjoj se pjevačici zavrtjelo te je pala, ali se sa smiješkom odmah ustala.

Lily Allen ponekad se toliko zna uživjeti u svoj nastup da često ne primjećuje da joj se razmazala šminka ili da joj se vide neki dijelovi tijela koji se baš ne bi trebali vidjeti. Ovakvih problema imala je i u nedjelju u Australiji kada je nastupala ne festivalu Big Day Out. Tijekom nastupa nekoliko joj je puta provirio grudnjak, a kako je bila preznojena, razmazala joj se šminka. Dok se spuštala s pozornice, 24-godišnjoj se pjevačici zavrtjelo te je pala, ali se sa smiješkom odmah ustala.

Ključne riječi

Komentara 2

BT
bili-tartuf
17:38 01.02.2010.

oli je bila drogirana,..oli je u drugemu stanju...

OB
-obrisani-
19:01 01.02.2010.

kojega je to briga? fuckin bed VL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije