Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najljepše

Na jogu idu i u trudnoći, a 90 minuta na dan boksaju po vreći

'vogue3_nnn_sce_221112'
Foto: ''
1/4
22.11.2012.
u 21:20

Viktorijini anđeli skinuli se za španjolski Vogue. Ljepotice su pozirale Mariju Testinu i otkrile tajnu izgleda i forme koju ne treba popravljati

Miranda Kerr, Irina Shayk, Alessandra Ambrosio, Izabel Goulart, Edita Vilkeviciute, Isabeli Fontana, Anja Rubik, Toni Garrn, Karlie Kloss, Doutzen Kroes i Constance Jablonski.

Vrući prosinac

Tko su one znaju svi oni koji imaju oči i interesa za lijepe žene – one su Viktorijini anđeli. I kada smo pomislili da ih ne možemo vidjeti oskudnije odjevene no u trenutku kada na godišnjoj reviji pistom nose senzualno donje rublje marke Victoria\'s Secret osnovane 1977. u San Franciscu, prevarili smo se. Za novo izdanje španjolskog Vogue, 11-člana vruća momčad pred fotoobjektivom Marija Testina skinula se još malo. Neke su u toplessu, a neke su pokazale i stražnjice pa će španjolskim čitateljima ugrijati hladni prosinac. Mi smo izabrali nama najljepše i odlučili vam otkriti što izabrani supermodeli rade kako bi bili u formi koju ne treba nimalo popravljati u fotoshopu.

– Osim na jogu i pilates, pet, ponekad i šest dana tjedno idem u teretanu. Joge se nisam odrekla ni do zadnjeg dana trudnoće. A za ljepotu i sjaj kože i kose već godinama svaki dan pijem zeleni čaj s četiri žličice kokosova ulja – otkriva Miranda Kerr. Sličan tretman prolazi i njena prijateljica Alessandra Ambrosio.

– U boljoj sam formi sada nego prije deset godina, jedino što me od vježbanja znaju boljeti leđa. Ipak, ne odustajem i tri puta tjedno idem na jogu. Usto, jednom mjesečno pohađam desetodnevni intenzivni trening podizanja stražnjice koji je osmislio moj trener – kaže Alessandra.

Isabeli Fontana pak, ističe, ima odličan metabolizam, ali mora vježbati jer ima poroke.

– Obožavam jesti, posebno tjesteninu i čokoladu. Te grijehe plaćam vježbanjem pa svaki dan trčim i idem na Muay Thai, borilačku vještinu porijeklom iz Tajlanda – ispričala je Isabeli.

Uže je zakon

Jedina plavuša među njima, Doutzen Kroes, nešto je temperamentnije naravi pa joj je i stil vježbanja takav, malo ekstremniji.

– Svaki, baš svaki dan skačem preko užeta, a četiri puta tjedno boksam po 90 minuta. Nisam mršavica, imam dosta zaobljeno tijelo i doista se mučim da ostanem u formi. Jedem sve osim slatkog. Šećer mi je zabranjen! – tvrdi Doutzen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije