Naslovnica Showbiz TV

Na Farmu stiže 18 kandidata i prvi zadatak im je preživjeti katastrofu

Razrušeni krovovi, izbijeni prozori i vrata, razbacana ograda, iščupano korijenje stabala - samo su neki od prizora koji će dočekati farmere šeste sezone
11. rujna 2018. u 13:51 1 komentara 4208 prikaza
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/8

Reality show 'Farma', vraća se u šestoj sezoni ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV! Izdržljivost, snaga, odlučnost ove godine pomiču se do krajnjih granica, a opstanak na farmi trebat će se itekako – zaslužiti.

Dar Šprajc se pohvalio novom 'pilom', a obožavatelj uzvratio: 'Skidaj kilograme!'

S novom sezonom dolaze i brojni noviteti, a život na farmi bit će sve samo ne onakav kakvim su ga farmeri zamišljali.  U avanturu života upustit će se 18 kandidata koji stupivši na farmu postaju farmeri, a ono što će ih dočekati neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Staro imanje Farme poharala je apokalipsa.

Razrušeni krovovi, izbijeni prozori i vrata, razbacana ograda, iščupano korijenje stabala - samo su neki od prizora koji će dočekati farmere šeste sezone, a njihov prvi zadatak bit će preživjeti katastrofu i obnoviti farmu prikladnu življenja na njoj. Od farmera se očekuje da budu spremni izdržati duže vrijeme bez mobitela, računala i odreći se udobnosti vlastitog kreveta, da budu dovoljno hrabri da rade i žive na farmi udaljenoj od civilizacije i budu spremni prihvatiti sve izazove koji će ih dočekati na osamljenom seoskom imanju.

Mali Oliver Nives Ivanišević objavila prvu fotografiju sina

Šesta sezona popularnog showa donosi brojne novosti, a pravila postaju stroža i uvjeti teži. Po dolasku na farmu, kandidate očekuje iznenađenje – razrušena kuća. Kako bi se farmeri čim prije mogli useliti, morat će dobro zasukati rukave i angažirati se oko obnove farme. Na farmi će ih dočekati i mlin koji će trebati obnoviti kako bi pomoću njega mogli proizvoditi brašno za prehranu i zaradu. 

 | Autor : Nova TV, RTL Foto: Nova TV, RTL

Nakon pet godina poljodjelstva i stočarstva vrijeme je da se farmeri odvaže i odu korak dalje i preuzmu bitnu ulogu u zajednici - upoznaju se i savladaju trgovanje i uslužne djelatnosti. Stup za postizanje tih vještina će biti mlin i zanatlije. Mljevenjem žitarica i trgovanjem svojih rukotvorina, farmeri će imati mogućnost svaki tjedan povećati glavnu nagradu koja iznosi do pola milijuna kuna.

Neda Ukraden PJEVAČICA NA BRIJUNIMA Neda Ukraden slikala se pokraj Titovog portreta: 'Kad može kraljica, mogu i ja'

Farmeri će se, dakle, prehranjivati isključivo od vlastitog rada. Hranu će nabavljati od trgovačkog putnika i plaćati ju dukatima koje su zaradili prodajom proizvoda koje su sami proizveli. Osim poljoprivrednih proizvoda, farmeri će morati naučiti kako dobiti hranu i od životinja, kojih će ove godine na farmi biti više no ikad do sada!

Hit reality show, premijerno emitiran 2008. godine, nizao je uspjehe sa svakom godinom prikazivanja, a posljednje dvije sezone, nakon nekoliko godina stanke ostvarile su izuzetan uspjeh, pa su tako četvrta i peta sezona 'Farme' bile najgledaniji reality show u Hrvatskoj.

Ljubomora? Sreću Kate i Williama htjela je uništiti jedna članica kraljevske obitelji

Prema rezultatima gledanosti agencije AGB Nielsen dogodovštine farmera u posljednjoj sezoni svakodnevno je u prosjeku pratilo oko 570 tisuća gledatelja.

Štednja
DO 31.01.2019.
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas

  • ObrenM:

    Treba biti kreten pa gledati tu bljuvotinu,a kakovi su tek akteri.Dosta je vidjeti pijanog Drelu svakom loncu poklopac.