Naslovnica Showbiz Zvijezde

Sreću Kate i Williama htjela je uništiti jedna članica kraljevske obitelji

Christopher Andersen u knjizi  "Game Of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate, And The Throne"
11. rujna 2018. u 10:02 3 komentara 7762 prikaza
Foto: PA/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/6

Ljubav princa Williama i Kate Middleton danas nalikuje na ljubavnu bajku, ali njihov odnos nije uvijek bio idila niti su svi članovi kraljevske obitelji blagonaklono gledali na tu vezu.

Mali Oliver Nives Ivanišević objavila prvu fotografiju sina

Par je tijekom veze, dok su još studirali, prošao bolan razlaz, a tada je i Williamova pomajka Camilla navijala da princ ostavi pučanku, piše Marie Claire navodeći kao izvor ovim informacijama novu knjigu Christophera Andersena  "Game Of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate, And The Throne".

Nives Celzijus Nives Celzijus: 'Vrata su mi pritiskala vrat, boljelo me, gušila sam se i bila sam jako uplašena'

Naime, Camilla je, tvrdi Andersen, uvijek govorila kako Kate nije dorasla tome da bude članica kraljevske obitelji i tvrdila je kako nije dobra partija za princa Williama i zato je nagovarala svog supruga, princa Charlesa da razdvoji par.

Navodno se Camilla bojala kako će joj Kate ukrasti svu medijsku pozornost koje se konačno dočepala udajom za Charlesa i bojala se kako će javnost više zanimati ljubav mladog para nego ljubavna priča nje i Charlesa.

Bolne uspomene Bivša supruga poduzetnika Jurilja izbrisala sve njihove fotografije

Nije poznato koliko je Camilla zbilja utjecala na Katein i Williamov prekid u travnju 2007. godine. Prekid je trajao nekoliko mjeseci i ubrzo su se pomirili, a vjenčali su se u travnju 2011. i sada imaju troje djece. 

1 / 10
Kate Middleton i Meghan Markle danas su došle gledati žensko finale Wimbledona iz kraljevske lože i ovo je prvi puta da su se dvije vojvotkinje zajedno pojavila u javnosti bez svojih muževa.
OHR SAVJETNIK
Otkrijte imate li sivu mrenu
  • vorda400:

    Ja sad nakon ove vijesti neću moći ići na gablec totalno sam izgubio apetit

  • ibiza:

    kakve stvari se objavljuju ,dno dna ,hahaaaaa

  • Artukovic:

    A Kamila se rodila kao princeza?