Naslovnica Showbiz Estrada

Neda Ukraden slikala se pokraj Titovog portreta: 'Kad može kraljica, mogu i ja'

- Nisi bio na Brijunima ako se ne slikaš s Titom. Kad je mogla kraljica Elizabeta II., Fidel Castro, carevi, kraljevi, predsjednici, Sophia Loren, Pavarotti... mogu i ja - napisala je pjevačica na Instagramu
10. rujna 2018. u 17:09 61 komentara 13247 prikaza
Neda Ukraden
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/5

Pjevačica Neda Ukraden (68) posjetila je Brijune, a tamo se fotografirala pokraj slike Josipa Broza Tita, koji je na Brijunima imao rezidenciju. Fotografiju je podijelila na Instagramu, uz objašnjenje:

Slavi 68. rođendan Opet je dokazala da je s razlogom najseksi baka Balkana

- Nisi bio na Brijunima ako se ne slikaš s Titom. Kad je mogla kraljica Elizabeta II., Fidel Castro, carevi, kraljevi, predsjednici, Sophia Loren, Pavarotti... mogu i ja. 

Komplimenti Neda u kupaćem kostimu: Zasluženo nosiš titulu najseksi bake Balkana

Inače, Neda Ukraden je čak 10 puta pjevala Titu, a prije dvije godine se u interv juu za Večernji list prisjetila i kako je tremu prije nastupa kod jugoslavenskog predsjednika ubijala vicevima.

- Tito je, za razliku od mnogih političara danas, imao nevjerojatnu karizmu. Bio je vrlo ljubazan, pristojan i jednostavan čovjek. Mnogi ljudi kojima je bio okružen bili su “veći Tite od Tita”, vječno namrgođeni. Svi koji smo nastupali imali smo veliku tremu. Jednom prilikom primio nas je poslije koncerta i nakon kurtoaznih čestitki više nismo znali što ćemo reći. Mrtvu tišinu prekinula sam tako što sam odlučila ispričati vic. Svi su još više zanijemjeli jer nisu znali što ću reći. Bilo je to 1978. godine, baš kada su oteli bivšeg talijanskog premijera Alda Mora. Titu sam rekla: “Znate li da su pronašli Mora?” A on meni: “Je li, bogati, nisam znao!” Na to sam mu rekla: “Da, pronašli su ga Prle i Tihi iz Otpisanih!” Tito se počeo glasno smijati, a svi su osjetili olakšanje. Tko zna bismo li mi sada razgovarali da nije bilo nikakve reakcije, ha-ha - rekla nam je tada Neda. 

Neda Ukraden 'SVE MLAĐA I MLAĐA' Neda Ukraden odlučila se na veliku promjenu i iznenadila obožavatelje

Pjevačica je prije Brijuna bila u Puli, a prije nastupa u jednom klubu slikala se pokraj Arene.

Neda Ukraden ISKRENA PJEVAČICA Neda Ukraden: 'Mogla bih se ponovno udati'

-  Kakva antikna građevina, kakav spomenik - komentirala je rođena Imoćanka. 

Pogledajte video: Poznate Hrvatice pokazale su kako izgledaju bez šminke

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka