Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trzavice

Na Farmi već izbila prva velika svađa i to zbog hrane

Foto: Nova TV
1/3
18.09.2018.
u 08:51

Maja P. oplela je tako po Frani: „Misliš li da si pametan? Jesi stariji, ali nisi pametniji!“

Čini se kako pitanje hrane postaje najčešći uzrok prepirki među farmerima.

„Ne možemo se prežderavati ljudi, nemamo dućan“, govorila je Maja M. farmerima. Gazda Frane dotaknuo se Lucijina kuhanja napomenuvši joj da skuha više hrane, na što mu je Lucija odgovorila da joj onda mora dati i više namirnica. Frane je i dalje krivnju svaljivao na nju, zbog čega se razvila prepirka između njih. Luciju je to pogodilo te je iz kuće izišla u suzama.

„On samo digne ruke uvis, hoda i bez veze lupeta“, tješio ju je Jasmin. Dok je Maja P. Frani pokušavala objasniti da prvo treba ograditi farmu da bi se životinje mogle pustiti na ispašu, Frane ju je upozoravao da se ona u to ne treba miješati jer to nije njezin zadatak. „S čim ti imaš veze? Ti nemaš veze ni s čim“, odvratila mu je Maja P. i dodala „Misliš li da si pametan? Jesi stariji, ali nisi pametniji!“.

Farmere je danas posjetio mentor Joža. S prvim ovotjednim gazdom Franom Joža je krenuo u obilazak farme te Frani dao upute što trebaju napraviti kako bi farmu doveli u red. Nakon Jožina odlaska, Frane je farmerima dijelio zadatke, no Edita je ostala zbunjena jer, nakon što se Frane tri puta predomislio, nije više bila sigurna što da radi. Farmeri nisu baš zadovoljni Franinim gazdovanjem, a to su počeli i iskazivati.

„Jednostavno se ne snalazi oko toga kome dijeli poslove tog momenta“, kazala je Štefica.

Farmerima je danas uspjela pobjeći krava pa su u potragu za njom krenuli Jasmin i Ivan. Jasmin ju je dozivao, ali uzalud. „Ne krivim nikoga. To je naša kompletna nepažnja, znači nepažnja cijele ekipe koja je bila oko nje. Trebali smo obraćati više pažnje“, rekao je Ivan. 

„Vjerojatno je otišla zbog upaljenog vimena“, zaključio je Jasmin. Kako će se odnosi među farmerima dalje razvijati i hoće li im dalje bježati životinje, ostaje nam vidjeti u sljedećim epizodama Farme!

Pogledajte koje su turske serije bile najgledanije

 

Ključne riječi

Komentara 2

SI
sikic.ive
09:17 18.09.2018.

jebala vas farma

UJ
ujo41
10:23 18.09.2018.

pobile se živine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije