Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
preminula nakon teške bolesti

Na beogradskom groblju obitelj i prijatelji ispratili Marinu Tucaković na posljednji počinak

Foto: Pixsell kolaž
1/9
29.09.2021.
u 13:34

Na sprovod je među prvima stigao Marinin shrvani suprug Aleksandar Futa Radulović, a slijedila ga je njena kuma Mirjana Petrović.

Na groblju u Beogradu počeli su se skupljati obitelj i prijatelji kako bi se posljednji put oprostili od preminule autorice Marine Tucaković. Njena posljednja želja bila je da vječno počiva pokraj sina Miloša, a ne u Aleji zaslužnih građana, prenose srpski mediji. 

Na sprovod je među prvima stigao Marinin shrvani suprug Aleksandar Futa Radulović, a slijedila ga je njena kuma Mirjana Petrović.

Kasnije je stigao i Marinin sin Milan Laća Radulović, odjeven u crninu. 

Glazbenik Zdravko Čolić nije stigao na sprovod, no autorici čak 30 hitova koje je otpjevao poslao je vijenac na kojem piše: "Posljednji pozdrav dragoj Marini". 

Ubrzo su počeli pristizati i kolege i prijatelji glazbenici, među kojima su bili i Oliver Mandić, Željko Joksimović, Danijel Pavlović, Saša Matić te Jelena i Žika iz grupe ''Zana''.  

Podsjetimo, nakon duge i teške borbe s karcinomom Marina je preminula 68. godini života, a bila je jedna od najvećih hitmejkerica na našim prostorima. Proteklih dana zdravstveno stanje bilo joj je jako loše, a nakon nekoliko ohrabrujućih vijesti da stanje ipak ide na bolje uslijedila je ona najtužnija vijest

Marina se ipak nije uspjela izboriti s opakom bolesti, a tužnu vijest medijima je potvrdio Marinin shrvani suprug, glazbenik Aleksandar Radulović Futa. 



 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar prahrvat
prahrvat
15:23 29.09.2021.

Sućut, ali ovoliko se o hrvatskim pjesnicima nije nikad ni približno pisalo, koji su značajniji za našu kulturu i umjetnički vrjedniji milijun puta.

JO
JosefKa
13:58 29.09.2021.

Lijepo se vidi kulturni i svjetonazonazorski profil novinara koji posvecuju ovoliki medijski prostor "hitmejkerici". Praznina koju je ostavila u njihovim zivotima je sigurno golema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije