Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN SKORIN

N1 televizija u svoje redove dovela još jednog novinarskog 'kapitalca'

Ivan Skorin
Foto: N1 televizija
1/5
15.12.2017.
u 10:31

– N1 televizija postala je u kratkom razdoblju news kanal kojem se vjeruje upravo zbog vjerodostojnog, neovisnog i pravovremenog izvještavanja tima profesionalaca, a to su sve vrijednosti koje su mi kao reporteru izrazito važne – rekao je Skorin

N1 televizija u svoje je redove dovela još jednog "novinarskog kapitalca". Kako su objavili na svojim stranicama, od danas ćemo u njihovu programu pratiti Ivana Skorina, dugogodišnjeg novinara prvo Nove TV, a  zatim RTL-a.

Ivan Skorin karijeru je započeo 2007. u redakciji informativnog programa Nove TV, gdje je pretežno pratio vijesti iz crne kronike. Godine 2010. prelazi u redakciju magazina "Provjereno", prateći priče o malverzacijama u javnoj nabavi, raznolike potrošačke teme, kao i one iz područja zaštite okoliša te socijalne tematike. Nakon šest godina, 2013. pridružuje se RTL-u, gdje je nastavio postavljati važna i katkada neugodna pitanja, što je i postalo zaštitni znak njegova novinarskog izričaja. Njegov dokumentarac o prvim danima izbjegličke krize u Hrvatskoj 2016. godine nagrađen je od HND-a za najbolji snimateljski rad. U prošlosti je iscrpno pratio pravosudne slučajeve vezane uz Zdravka Mamića i Milana Bandića, a u proteklih godinu dana posebno slučaj Agrokor.

Skorin je diplomirao televizijsko novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a potom je proveo godinu dana profesionalnog usavršavanja na Kent State Universityju u Ohiju. U slobodno vrijeme piše filmske scenarije. Dosad su realizirana četiri njegova kratka igrana filma, „Špansko kontinent“ (2010.) „Sin“ (2012.) „Babysitter“ (2012.) i „I vani si“ (2016.), od kojih su pojedini i nagrađeni u sklopu Dana hrvatskog filma, studentske revije FRKA, a bilježi i sudjelovanje u sklopu natjecateljskog programa Sarajevo film festivala.

– Za RTL me vežu dirljive uspomene. To je bilo uistinu posebno razdoblje u mome životu i neizmjerno sam zahvalan sjajnoj ekipi koja mi je pružila priliku. Nakon četiri, za moj profesionalni razvoj vrlo važne godine sa žutim mikrofonom u ruci, vrijeme je za plavi, za nove izazove kojima se iznimno veselim. N1 televizija postala je u kratkom razdoblju news kanal kojem se vjeruje upravo zbog vjerodostojnog, neovisnog i pravovremenog izvještavanja tima profesionalaca, a to su sve vrijednosti koje su mi kao reporteru izrazito bitne – rekao je Skorin.

VIDEO: Kamo su nestale i što danas rade bivše prve dame TV-a

Ključne riječi

Komentara 8

KR
kruti195
11:33 15.12.2017.

jugosrpsko SMEĆE koje ne gledam ni sekunde!!!

DA
dalibla
11:27 15.12.2017.

koja tv to je obična propaganda tipa yutel.Nikad ništa kritično na račun muslimana iz bih ili jugoslavije.Neznam kako Ladišića nije stid poslije onog derneka na račun herceg bosne

DS
ds
13:08 15.12.2017.

Kapitalac?Kapitalac,kao i M.Sever,na furdi takvih koliko hoćeš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije