Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tulumari na azurnoj obali

Multimilijunaš otišao iz Hrvatske pa snimio potopljenu jahtu: 'Uništena jahta, grozan prizor'

Foto: Instagram
1/5
10.08.2020.
u 14:25

Tijekom pristajanja uz obalu, snimio je drugu jahtu, no bila je potopljena i nasukana. Bogataš nije otkrio čija je ta jahta niti kako se dogodila nesreća.

Multimilijunaš Dan Bilzerian krajem srpnja napustio je Hrvatsku kojom je krstario dva tjedna na svojoj luksuznoj jahti vrijednoj oko 513 milijuna kuna. U dva tjedna kralj Instagrama posjetio je Split, Dubrovnik, Hvar,  Brač, Krku, Palmižanu..

1/14

Dan se trenutačno s ekipom nalazi na Azurnoj obali u Saint Tropezu, gdje su i dalje nastavili s razuzdanim tulumima i cjelonoćnim zabavama.

Tijekom pristajanja uz obalu, snimio je drugu jahtu, no bila je potopljena i nasukana. Bogataš nije otkrio čija je ta jahta ni kako se dogodila nesreća. 

Foto: Instagram screenshot

– Uništena jahta, grozan prizor – vikali su njegovi prijatelji na snimci.

Američka manekenka Madison Jewel Marquez ''utješila'' ga je vrlo brzo na njegovoj luksuznoj jahti, a Dan je podijelio fotke zagrljaja s lijepom manekenkom.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Warded
Warded
14:31 10.08.2020.

Glupa vijest, glupavih bogataša na glupom portalu.

Avatar Libra
Libra
09:02 11.08.2020.

Pa, mogao je malo i uhraniti te curičke ...

CO
coky
18:30 10.08.2020.

Taj nije multimilijunaš, da je pravi multi, samo bi odmahnuo rukom, kao kad ja izgubim sto kn i odem u depru :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije