Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETI MU BANKROT

Muke za Halida: Pjevaču oduzimaju imovinu zbog nagomilanih dugova

Halid Muslimović
Foto: Facebook
1/3
12.10.2019.
u 17:38

I pored odluke Apelacijskog suda u Kragujevcu, koja je pravomoćna, Muslimović ne želi  isplatiti mu dugovanje. Zato su nadležni organi pribjegli opciji prodaje imovine dužnika, iz koje bi se podmirili svi potražitelji, ali i to je propalo jer nije bilo zainteresiranih kupaca za Muslimovićevu imovinu u Prijedoru.

Halid Muslimović, jedan od najpopularnijih pjevača narodne glazbe, suočen je sa sudskom presudom zbog koje bi mogao ostati bez cjelokupne imovine. Kako piše Kurir, Halid je Erminu Elezoviću gotovo 30 godina dužan 32 tisuće eura. Elezović je dokazao kako mu je Halid uzeo novac za snimanje albuma koji nikada nije objavio, a na pravdu i obeštećenje čeka još od 1990. godine.

- I pored odluke Apelacijskog suda u Kragujevcu, koja je pravomoćna, Muslimović ne želi  isplatiti mu dugovanje. Zato su nadležni organi pribjegli opciji prodaje imovine dužnika, iz koje bi se podmirili svi potražitelji, ali i to je propalo jer nije bilo zainteresiranih kupaca za Muslimovićevu imovinu u Prijedoru. Postupak je zasad obustavljen i nije poznato koje mjere će biti poduzete.

- Zemljište i poslovno-proizvodni objekt s namjenom za snimanje i proizvodnju audio i videozapisa, hotel s tri zvjezdice, salon automobila, TV studio i pomoćni prostor, a potpuno dovršeni objekti na hotelu s prostorima koji su u funkciji (recepcija, caffe-bar, prodavaonica, restoran s kuhinjom, sanitarni čvorovi, po deset soba i jedan apartman na prvom i drugom katu), koji čine nezavisnu cjelinu. Vrijednost nepokretnosti utvrđena je na iznos od 3.010.000 maraka (oko 1,5 milijun eura) - piše u zaključku suda iz Prijedora.

Elezović kaže da mu nije jasno zbog čega je obustavljena licitacija.

- Nitko se nije pojavio kao kupac, sud je obustavio postupak. Nama je samo tako rečeno i stvarno ne znam što više da komentiram, bez riječi sam - kazao je on za Kurir. Izvori bliski Muslimoviću kazali da je čudno što se uopće pokušala prodati imovina, budući da skoro ništa ne glasi na njegovo ime.

Također, na hotel u Prijedoru stavljena je hipoteka jer je podignuo ogroman kredit. Osim toga, bivša ljubavnica Sonja Bašić tužila ga je i traži 107 tisuća eura jer ju je navodno pretukao. Taj kazneni postupak ga još čeka. 

Komentara 22

WC
wolf_cro
18:29 12.10.2019.

Zanimljivo. Sud u Kragujevcu odlučuje o imovini u Prijedoru. Komšić sada nema prigovora na atak na suverenost BiH.

WC
wolf_cro
18:27 12.10.2019.

Pravosnažna??? Opet netko propustio hrvatski u školi?

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
19:22 12.10.2019.

međumuslimanska posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije