Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz školskih dana

Možete li prepoznati koji se poznati Hrvat nalazi na ovoj fotografiji?

Foto: Screenshot
1/10
25.02.2021.
u 18:47

Objavio je i još jednu fotografiju iz 1978. godine koju su njegovi fanovi već imali priliku vidjeti jer ju često pokaže, a našao ju je u jednom od dokumenta iz školskih dana.

Poznati hrvatski kuhar Mate Janković čestim objavama na Facebooku dijeli fine recepata, ali i svoje crtice iz privatnog života pa je tako podijelio fotografiju iz mladosti na kojoj je gotovo neprepoznatljiv.

Mnogi ga smatraju jednim od najzgodnijih domaćih kuhara, a nakon što je svima pokazao kakav je imidž imao u tinejdžerskim danima, sada se vratio još više u prošlost i pokazao kako je izgledao u školskim danima.  Ozbiljan izraz lica nešto je na što pratitelji zgodnog šaljivdžije nisu navikli.

Foto: FIBA/Screenshot

Objavio je i još jednu fotografiju koju su njegovi fanovi već imali priliku vidjeti jer ju često pokaže, a našao ju je u jednom od dokumenta iz školskih dana.

Foto: FIBA/Screenshot

Kulinarstvom se Janković počeo baviti sasvim slučajno i to kada je na nagovor kućnog prijatelja svojih roditelja, inače profesionalnog kuhara, upisao Školu za kuhare. Kasnije je zanat brusio kod brojnih chefova u prestižnim hotelima i restoranima diljem svijeta. 

 

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
19:32 25.02.2021.

Stvarno poznat. Što su Grašo, Kedžo, Zoki naspram ovog lika.

ZV
Zvolen2
21:57 25.02.2021.

Saša Kopljar je to - nema dileme !

SE
Seeker
23:07 25.02.2021.

Kako 1978 ?!?! valjda 1988... al' dobro sad prije cca 30 ili 40 godina isti klinac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije