Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Nina Kraljić se vratila na Instagram: S hrvatskim izdavačima više nemam veze, kao ni s HRT-om

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/16
25.02.2021.
u 08:21

Povratak je obilježila objavom o svom projektu Alkonost of Balkan, te promovirala pjesmu Rijeka s kojom je nastupala na Dori i pokazala novi logo.

Nina Kraljić se vratila na Instagram, nakon što je prije nekoliko dana ugasila sve društvene mreže. 
Povratak je obilježila objavom o svom projektu Alkonost of Balkan, te promovirala pjesmu Rijeka s kojom je nastupala na Dori i pokazala novi logo. 

Foto: Instagram screenshot

"Rijeka ja je prva pjesma iz mog novog projekta. Govori o traženju sebe, svoje prave svrhe, slamanju lanaca koji te zadržavaju i uživanju u autentičnom življenju koje je najveća privilegija" napisala je nina na početku objave te dodala da se bavi našim precima koji su bili hrabri heroji, te da takve stvari danas vidimo samo u znastvenoj fantastici. 
Ubrzo nakon objave počela je odgovarati na poruke fanova u komentarima, te je kazala kako će pjesmu Rijeka uskoro staviti na Spotify. 

"S hrvatskim izdavačima više nemam veze, kao ni s HRT-om ili novinarima. Radim kao nezavisna umjetnica" odgovorila je na jedan komentar Nina. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, drugoplasirana je bila Nina Kraljić (28) s pjesmom "Rijeka" nakon Dore je  odgovarala na kritike i komentare fanova na svojoj službenoj stranici. - Nina, sve kul ali nastup nije bio nešto posebno. Tako da lagano. Objektivno nisi bila najbolja večeras. Btw. Nije lakše pobijediti Eurosong nego Doru, pa bila si na Eurosongu i nije bas prošlo... - poručio je jedan gledatelj, a Nina mu nije ostala dužna.

- Slažem se. ToMa, Mia i Bernarda su bili bolji. Ali nebitno to. Ne radi se o pobjedi jer smo vrlo brzo ionako znali poziciju u kojoj ćemo biti što sve govori o natjecanju. Fulana poanta. A pliz mi ne spominji Eurosong 2016. gdje sam nas dovela bez para i podrške u finale nakon sedam godina dok Franka nije prošla, a nju se gleda kao uspjeh (reference radi samo). Kada sam pjevala na engleskom tada nisam bila dovoljna Hrvatica svugdje u medijima, a u međuvremenu smo se modernizirali. Prema tome bolje šuti i pokaži respect ili idi. Pliz. Ne vrijeđaj nešto o čemu ne znaš ništa i o čemu se ne govori jer smo konstantno u cenzuri gdje se uvijek očekuje 'divno je krasno je sve čestitke svimaaa zvuk savršen ma predivna večer' Ej. Nisam došla ovdje prodavati maglu. Kome to ne paše, sve ok. Nema potrebe da nastavimo komunikaciju niti da pratiš - odbrusila je Nina.

Nakon njega, još jedan pratitelj se osvrnuo na njezin nastup s puno podrške, a ona je i nakon toga imala svojstvenu reakciju.

- Molim te skuži k'o boga... imaš najbolje pjesme. Kako 2016. na Eurosongu, tako i sinoć, ali to nije dovoljno. Moraš scenski nastup doradit da se uklopi u pjesmu. Danas nije dovoljno imat samo dobru pjesmu. Molim te shvati ovo kao kritiku blagu, nemoj se srdit na ljude koji ti žele pomoć da budeš bolja. Mene više boli nego tebe što pjesma Rijeka neće biti na Eurosongu. Stvarno sam žalostan jer mislim da bi bila iznimno posebna...nadam se da ćeš se vratit sljedećih godina s još boljom pjesmom i JOŠ BOLJOM KOREOGRAFIJOM...Želim ti sve najbolje, tebi i timu i da nastavite sa ovakvim radom - napisao je njezin obožavatelj, a ona je odgovorila bez dlake na jeziku.

-  Rekoh, HRT i ja smo finito. Ne mislim si više nikad dozvolit da slušam na vlastitoj tonskoj probi (jedinoj) prvih 15 minuta Albininu pjesmu, a ne svoju u vlastite in ear slušalice i to 4 dana prije nego što se kao znaju rezultati. Pjesme radim iz ljubavi, smatrala sam i smatram da je pjesma Rijeka zaslužila veći stage i pažnju, ali ne bi si nikad to dozvolila više. Ionako se ovo trebalo desiti jer mi je dosta glumatanja, cenzuri i pozadinskih kulisa o kojima nitko ništa ne zna, ali vrijeđat se moze. Čestitke Mii, Bernardi i Tomi i Filip je divan bio. Osobno svi 4 su mogli pobijedit. Ostalo neću komentirat. Tko hoće neka prati projekt dalje, tko neće - ne mora. Ionako se u ovoj državi od poštenog ne može živjet, pa stvarno radiš ovo iz čiste ljubavi jer više para potrošiš nego što zaradiš. Osim ako nemaš background - poručila je.

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
08:34 25.02.2021.

Live prijenos živčanog sloma br. 35

VJ
vjekoslavkatalina
08:36 25.02.2021.

Ova nije normalna..valjda bi je trebalo odmah proglasiti pobjednicom glazbenih festivala i prije nego festival pocne...

OM
Ombre76
09:07 25.02.2021.

Trebali bi ju bojkotirati svi hrvatski novinari i ne objavljivati ništa više o njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije