Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKA UMJETNICA

30 godina mlađa supruga Frane Lasića (66) pokazala njihova sina: 'Bit će veći šmeker od tate'

Foto: instagram
1/10
25.02.2021.
u 12:40

Srpska umjetnica Milena Lasić (36) i domaći glazbenik Frano Lasić (66) postali su roditelji sinčića Nikolasa krajem prošle godine.

Poznati glazbenik Frano Lasić (66) krajem prošle godine postao je tata malenom dječaku Nikolasu. Na svijet ga je donijela njegova 30 godina mlađa supruga, srpska umjetnica Milena Lasić (36) kojoj ne prestaju stizati komentari na račun izgleda njihova malenog klupka ljubavi. Ona je, naime, odlučila na Instagramu pokazati kako maleni izgleda pa su pratitelji počeli komentirati.

"Prelijepo dijete", "Koji slatkiš", "Sad mi sliči na tatu, ali navijam za tebe", "Bit će veći šmeker od tate", "Duša mala", samo su neki od komentara ispod fotografije na kojoj mama Milena drži sina u naručju.

Inače, nekoliko dana prije poroda Milena je doznala da je pozitivna na koronavirus, ali dobro se osjećala, rekla je tada za Story

– Porodila sam se nekoliko dana kasnije carskim rezom te sam sina vidjela na minutu, prije nego što su ga odveli. Bila sam smještena na COVID odjelu, a u bolnici mi se u to vrijeme nalazio otac koji je, kao i brat, bio pozitivan. Bio je to pravi emocionalni rollercoaster – kazaka je tada Milena, a potom otkrila zašto su čekali tri tjedna s imenom djeteta.

 – Nismo se mogli dogovoriti. Ja sam imala neke svoje prohtjeve, on svoje... I nitko nije želio popustiti. Ovo je zlatna sredina, zadovoljni smo oboje. Iskreno, mislila sam da će mi oko toga malo popustiti, biti mekšeg srca. Meni je to ipak prva trudnoća – rekla je Milena i dodala da je Nikolas mirna beba. Supruga našeg pjevača i glumca kazala je i kako se nosi s negativnim komentarima na račun braka s tri desetljeća starijim muškarcem.

Foto: reuters

 – Da, susrela sam se s raznim komentarima po društvenim mrežama. Mogu samo reći da bi mnogi mlađi muškarci sve dali da su u formi kao Frane. Nije sve u fizičkom izgledu. Mi smo se našli na dubljem nivou, onom duhovnom, sretni smo i to mi je jedino bitno. Svima koji na to negativno gledaju samo bih poželjela da i oni jednom ostvare takav odnos – zaključila je Milena Lasić. 

Milena je Franina četvrta supruga, a njihova prinova bit će Milenino prvo dijete, dok Frano iz prijašnjih brakova ima sinove Janka i Luku te kćer Linu. Glumac i umjetnica vjenčali su se u listopadu 2015. godine nakon tri godine veze, a na njihovu vjenčanju goste je pjesmom zabavljao i sam Frano.  Ubrzo nakon vjenčanja prepustio je Mileni da vodi brigu o njegovim glazbenim angažmanima, a Frano je najveća podrška svojoj supruzi u njezinu umjetničkom stvaralaštvu. Iza Frane su tri braka, a prvi brak sklopio je Majom Nikšić s kojom je dobio sina Janka. Bivši supružnici nakon razvoda ostali su prijatelji. Drugi put se oženio s Ljiljanom iz Beograda i taj brak je bio jedan od najkraćih brakova na našoj estradi jer je potrajao tek tri tjedna. Treća supruga mu je bila Živa Stupnik s kojom je dobio dvoje djece, Luku i Linu.


 

Komentara 7

DU
Deleted user
13:25 25.02.2021.

Nek vam je sa srecom .malenom zelim dobrpo zdravlje i danaslijedi bar malo od cace gena za muziku !

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
19:12 27.02.2021.

Zašto se mali ne zove Pantelija????

UK
ukradisam
17:48 26.02.2021.

Bit će već šmeker od tate.Još samo kad bi rekla ko je tata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije