Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Odlična prilika'

Monika Kravić Mamić: 'Vraćam se na male ekrane'

Monika Kravić Mamić
Foto: RTL televizija
1/4
09.01.2014.
u 23:38

– Tko god počne raditi na televiziji, shvati da je ona zarazna – rekla je Kravić koja ovaj posao smatra "odličnom prilikom".

Prelijepa Monika Kravić Mamić nakon pet i pol godina vraća se na televiziju i to kao voditeljica Extra Magazina.

– Veselim se povratku na male ekrane i pozivu RTL-a da budem dio njihove sjajne ekipe. Radujem se novom početku – rekla je Kravić Mamić, a napisao je RTL u priopćenju. Atraktivna prvostupnica novinarstva rekla je da se vraća poslu koji voli. – Tko god počne raditi na televiziji, shvati da je ona zarazna – rekla je Kravić Mamić koja ovaj posao smatra "odličnom prilikom".

Monika je karijeru 2003. godine počela na Novoj TV te je tamo pet godina radila kao voditeljica Red Carpeta, Nove Scene, reality showova te sportskog magazina Loptomanija. Potom je bila novinarka u Informativnom programu te televizije. RTL najavljuje da će već tijekom siječnja u Extra Magazinu zamijeniti Antoniju Stupar Jurkin koja odlazi na rodiljski dopust.

>>Zanosna mama Monika Kravić Mamić na bazenu sa suprugom

>>Monika Kravić Mamić i Mirna Maras oko vrata nose ime sina

Komentara 1

GR
gruzija
09:18 10.01.2014.

lijepo je zivjeti u zemlji gdje mozes iskoristiti dobre prilike i raditi posao koji volis, medjutim bojim se da to nema veze sa sposobnostima,ali nazalost nije to samo nasa specificnost, i svakako je pozitivno da su to objavili skoro svi portali ocito je to jako bitno za ovu zemlju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije