Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dubrovnik

Zanosna mama Monika Kravić Mamić na bazenu sa suprugom

\'Krava00_nnn_sce_190810\'
Robert Gašpert/Stars \'
19.08.2010.
u 16:06

Nakon što je prije godinu i pol rodila sina Josipa, supruga Mamićeva sina Marija još ne razmišlja o povratku na male ekrane.

Iako se rijetko odvaja od sina jedinca, Monika Kravić Mamić ovog je ljeta, čini se, "ukrala" nekoliko dana samo za sebe i supruga Marija, s kojim se proteklog tjedna odmarala u jednome dubrovačkom hotelu, a snimio ih je fotoreporter magazina Stars. Bračni se par, umjesto na bučnoj plaži, radije izležavao pokraj bazena na terasi luksuznog hotela.

Iako je Monika izgledala zanosno, njezin suprug više je bio posvećen čitanju dnevnog tiska nego svojoj atraktivnoj supruzi kojoj očito gode obiteljski život i majčinstvo. Voditeljica Nove TV prije odlaska na rodiljski dopust izjavila je da će se jednog dana sigurno vratiti na posao, no sudeći prema fotografijama, to neće biti tako skoro. Iako joj, kaže, nedostaje bezbrižnost života koju je prije imala, Monika je zasigurno našla čime će taj nedostatak nadomjestiti.

– Iz ove perspektive vidim da sam živjela bez brige i pameti, bez obzira na sve probleme u životu koje sam tada možda imala, a možda i nisam. Lijepo je bilo imati mozak na paši, to sada nikako ne mogu, ni noću, ni danju, ni kad sam daleko od svog sina, ni kad spava – jednostavno nikad. Da mi je samo jedan dan u mjesecu imati mozak na paši, to bi bilo sjajno – izjavila je Monika koja, čini se, u majčinstvu mnogo više nego na poslu pokušava iskoristiti svoje intelektualne sposobnosti. Nakon odmora sa suprugom na kojem je, nadamo se, bila bezbrižna, Monika se vratila svojoj zagrebačkoj svakodnevici.

Ključne riječi

Komentara 21

OB
-obrisani-
23:29 20.08.2010.

Tko o cemu, krava o paši.

US
U srcu
16:16 19.08.2010.

dali ona sad troši novce što je obitelj mamić zaradfila uz pomoć brune marića

OB
-obrisani-
15:52 20.08.2010.

uhm baš je \"zanosna\".za odoka 50 bucks.. ja ka ti novine preuzme olajav rubrika, iu sezoni kiselih krastavaca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije