Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novinarka i voditeljica

Mojmira Pastorčić otkrila što ne bi voljela dobiti za Božić: 'Šal mi se sigurno neće sviđati...'

Foto: RTL
1/10
24.12.2021.
u 17:24

Kazala je da je najbolji poklon ikad dobila od bivšeg dečka. - Bila je to mala žuta tigrasta maca imena Juščenko - prisjetila se.

Novinarka, voditeljica i urednica RTL Direkta Mojmira Pastorčić otkrila je što bi voljela dobiti za Božić.. Novinarka je otkrila koji joj je bio najbolji, a koji najgori božićno poklon koji je ikad dobila. - Ne volim dobiti šal i rukavice jer mi se šal sigurno neće sviđati, a rukavice će mi biti premale - ispričala je te opisala kakav bi poklon voljela dobiti. - Ove godine želim samo 100 najdebljih crnih flomastera, jer trošim jedan dnevno - rekla je za RTL.hr u kratkoj pauzi između kolegija i pripremanja priloga za RTL Direkt.

Pastorčić je kazala da najbolji poklon koji je dobila je bio od bivšeg dečka. - Bila je to mala žuta tigrasta maca imena Juščenko - prisjetila se. 

Inače, Pastorčić svoj privatni život i želje drži podalje od očiju javnosti te nije prisutni ni na društvenim mrežama, ali to ne znači da se nikad o njoj ne raspravlja. - Nikad nisam imala Facebook, ali voljela bih vam pročitati što sam na Facebooku pročitala o sebi. S papira. Ja sam očito za HDZ, glavni sam pitbull Stožera, anarhist, otvoreno navijam za Možemo!, katotalibanka sam, pravoslavka, četnikuša, jugonostalgičarka, 'Zlojmira', covid veleposlanica, lažljivica, plaćenica, vještica nad vješticama, prodana duša, 'tko ti više vjeruje', 'glupačo', 'tupava voditeljica', 'potplaćena tuka', uzor su mi kradezeove lopine, dnovinarka, 'kao neka druga vrsta, ali ne ljudska'. I moj osobni favorit: 'Tebe bi, Mojmira, i toster mogao zamijeniti, a ne robot.' Hvala svima, ali vratimo se mi našoj temi - istaknula je neke komentare s društvenih mreža upućenje njoj nakon jedne emisije.

VIDEO Gibonni se popeo na stol i gazio hranu, mnogi mu zamjerili: Oglasio se i pjevač

 

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kažemja
18:17 24.12.2021.

Mojmira je zakon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije