Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ŠPICI

Kolinda Grabar Kitarović ukrala sve poglede, pažnju privlačila u društvu nepoznatih muškaraca

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/15
24.12.2021.
u 16:25

Za ovu šetnju odabrala je u potpunosti crnu kombinaciju kojoj je dodala torbu s crvenim i smeđim detaljima. Kosu je skupila u urednu frizuru.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas je prošetala zagrebačkom špicom. Iako je centar grada vrvio ljudima, bivša je predsjednica privlačila poglede, a primijetili su je i fotografi. Grabar Kitarović prošetala je u nepoznatom muškom društvu. Bivša se predsjednica cijelo vrijeme smiješila, a fotografima je i pozirala. 

24.12.2021.., Zagreb - Badnjak u centru Zagreba. Kolinda Grabar Kitarovic Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Za ovu šetnju odabrala je u potpunosti crnu kombinaciju kojoj je dodala torbu s crvenim i smeđim detaljima. Kosu je skupila u urednu frizuru. 

Podsjetimo, bivša predsjednica svoje je pratitelje oduševila svojim izgledom. Nedavno je objavila fotografije iz Kanade gdje je sudjelovala na Halifax International Security Forumu. Grabar Kitarović razgledala je i grad, a na fotografijama se vidjelo da je smršavjela. To su primijetili i njezini pratitelji na društvenim mrežama te joj ostavili mnoštvo komplimenata.

VIDEO Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao

Komentara 33

GB
goran.brodsky.3
18:53 24.12.2021.

To su tjelohranitelji

ZE
Zestoki
17:32 24.12.2021.

Što je tu sporno ako su ne poznati pogledajte možda sam i ja tamo

Avatar Majda
Majda
10:33 25.12.2021.

Izdrži Jakove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije