Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RTL Direkt

Mojmira Pastorčić mijenjat će Šprajca: Biti zamjena za Šprajca nemoguća je misija

Foto: RTL
1/4
19.06.2018.
u 15:09

Šprajc i ja već dvije godine zajedno radimo Direkt, razumijemo tu emisiju na isti način i puno sam od njega naučila, kaže Mojmira

RTL Direkt ima još jedno voditeljsko lice! Mojmira Pastorčić, dosadašnja urednica informativnoga news magazina koji se kroz tri godine postojanja nametnuo kao omiljena emisija stotine tisuća gledatelja, odsad dijeli voditeljsku palicu sa Zoranom Šprajcom.

Mojmira je više od deset godina na RTL-u radila kao reporterka i izvještavala s raznih terena, a svoje novinarsko iskustvo pretočila je u uredničko, gotovo od samog početka emitiranja „RTL Direkt“, dok njezina novopečana voditeljska uloga označava kontinuitet u informativnom programu.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

„Biti zamjena Zoranu Šprajcu je kao da ti netko kaže da sutra ti vodiš „Oprah show“ ili glumiš umjesto Meryl Streep. Ili pak igraš umjesto LeBrona Jamesa! Nemoguća misija! Šprajc i ja već dvije godine zajedno radimo Direkt, razumijemo tu emisiju na isti način i puno sam od njega naučila. Možda najvažnije što me naučio je da na televiziji ja budem ja“, kaže Mojmira.

Emisija „RTL Direkt“ dobitnica je Večernjakove ruže, a Zoran Šprajc je nebrojeno puta ponavljao kako je upravo Mojmira zaslužna za veliki uspjeh emisije. Uz ponajbolje reportere, vrhunsku uredničku ekipu te odsad i uz dvoje voditelja, Zorana Šprajca i Mojmiru Pastorčić, „RTL Direkt“ ostaje omiljena polusatna informativna emisija koja je na programu RTL-a svakim danom od ponedjeljka do četvrtka u 22:15!

1/17

 

Komentara 42

DU
Deleted user
15:44 19.06.2018.

Zamjena za Jovanovića može biti jedino osoba imenom Mojmira

DU
Deleted user
15:35 19.06.2018.

Nisam impresioniran Šprajcom! Čovjek je imao sijaset osobnih komentara, uvreda na tuđi račun. Dok bi druge smijenili po hitnom postupku, nekima, kao njemu, raste popularnost! Lako tako!

RO
rotuutor
15:44 19.06.2018.

Doista ,mjenjati Ovanovica nemoguca je misija.Takvog kroatofoba mogao bi mijenjati Brlj Stazic ili Krivosija Pupi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije