Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riba na torti

Modni dizajner zabavio ekipu škakljivim pitanjima: 'Pitanja su mu bila…'

Foto: Nova TV
1/37
28.12.2023.
u 19:00

U novoj epizodi reality showa 'Riba na torti' kandidate je ugostio modni dizajner Igor Djuga.

Za ostavljeno srce u kuhinji Igor je osvojio 18 ribica i tako podijelio drugo mjesto s Kristijanom. Alex je s jednom ribicom više i dalje u vodstvu, ako joj račune ne pomrsi Zvončica koja kuha po jedinom preostalom receptu – Kristijanovom, jer je Igoru pošlo za rukom izvući kuvertu sa svojim receptima, baš kako je i priželjkivao. Kao predjelo je servirao salatu od cikle i kozjeg sira, za glavno jelo ragu s rimskim njokima te za desert pitu od jabuka i lješnjaka.

Poseban trenutak večeri obilježio je buket koji je Igor pripremio za Alex te joj tako izmamio suze. „Pisalo je u poruci što on misli o meni kao o humanitarki. To je mene jako ganulo jer ja sebe uopće tako ne doživljavam i onda kad me ljudi tako pohvale ne znam se s tim nositi očigledno“, opisala je ganuta Alex.

 

VEZANI ČLANCI:


Pobrinuo se domaćin da ne manjka ni zabave pa je za goste smislio škakljiva pitanja koja počinju s 'Nikad nisam...'. „Zajedničke igre za vrijeme večere su uvijek interesantne zato što otkrivaš neke stvari o sebi koje možda nikad ne bi rekao ovako otvoreno“, istaknula je Zvončica, dok je Vjekoslava dodala: „Pitanja su mu bila baš ono najskuplja“. Raznolika i intimna pitanja opustila su i zabavila ekipu za kraj večeri, što potvrđuju zadovoljni gosti i njihovih 18 ribica.

„Igor je večeras briljirao, bio je odličan domaćin, prekrasna je bila dekoracija, animacija odlična i svi smo se super zabavili“, zaključila je Zvončica, koja ulogu domaćice preuzima u sljedećoj epizodi te zaključuje ovaj tjedan. Tko će odnijeti pobjedu tjedna,
ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Ribe na torti'.

 

VIDEO: Tragedija u obitelji Vlatke Pokos: 'Izgubila sam sestru'

Komentara 1

PN
pošteni_načelnik
20:49 28.12.2023.

modni dizajner? BUAHAHHAHA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije