Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WORLD TOP MODEL CROATIA

Moda, ljepota i tradicija u Korčuli

Foto: Promo
1/4
15.06.2018.
u 17:34

Luksuznim autobusom koji je tek jedan od stotinu u impresivnom voznom parku Croatia Busa, natjecateljice izbora, gošće iz regije i cijeli organizacijski tim već nekoliko dana se kreću predivnim otokom i obavljaju pripreme za veliku završnicu.

Vodeća hrvatska prijevoznička agencija Croatia Bus je pokrovitelj i partner izbora za World Top Model Croatia 2018. koji će se održati u Korčuli u subotu 16. lipnja.

Luksuznim autobusom koji je tek jedan od stotinu u impresivnom voznom parku Croatia Busa, natjecateljice izbora, gošće iz regije i cijeli organizacijski tim već nekoliko dana se kreću predivnim otokom i obavljaju pripreme za veliku završnicu. Pod budnim okom predstavnice agencije Ilijane Jerković, lijepe manekenke uživaju u vožnji i svim prednostima vrhunskog autobusa – od udobnih sjedala i zatamnjenih stakla do rashladnih uređaja i Wi-Fi-ja, toaleta i frižidera, televizora i prostrane business klase u kojoj su uživale predstavnice Slovenije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije.

“Trudimo se da hrvatskim natjecateljicama i gošćama iz regije pružimo maksimalnu udobnost i sigurnost vožnje. Vesele nas obilasci po predivnoj Korčuli, posjetili smo Velu Luku i svratili u Lumbardu i svugdje naišli na dobrodošlicu, a sve nas je osobito oduševio susret s Ivicom Kostelićem.” – kaže Ilijana Jerković

Sutra je u Korčuli pravi spektakl mode, ljepote i glazbe pa se Centru za kulturu očekuje brojna publika koja će pratiti veliko finale i pozdraviti novoizabranu predstavnicu Hrvatske koja u prosincu odlazi u daleku Kinu na svjetski izbor. Zabavni dio biti će popraćen vokalima Jaques Houdeka i Dore Škender.

Za sve detalje pratite na; https://www.facebook.com/CroatiaBusZagreb/ i   https://www.facebook.com/WorldTopModelCroatia/

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije