Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što je to?

Mnogi su primijetili jedan detalj na haljini Meghan Markle i donijeli neobičan zaključak o čemu je tu riječ

Britain's Queen Elizabeth has died at age 96
Foto: POOL/REUTERS
1/6
14.09.2022.
u 10:20

Pravokutni nabor koji se vidio na struku njezine haljine korisnike društvenih mreža naveo je na zaključak kako je to nekakav uređaj i svoja su razmišljanja podijelili na Twitteru i Facebooku

Princ William ponudio je ruku pomirenja svom bratu kad ga je pozvao u zajedničku šetnju tijekom koje su se susreli s ožalošćenima ispred dvorca Windsor. Javnost je pratila svaki pokret i način na koji su se prinčevi William i Harry te Kate i Meghan kretali i ponašali jedni prema drugima.

Razvile su se brojne teorije o tome jesu li se braća zaista pomirila, pojavila su se i nagađanja kako je Kate svojim govorom tijela dala do znanja da ne želi biti u dobrim odnosima s Meghan, a najnovija nagađanja odnose se na Meghan Markle i jedan detalj koji su mnogi uočili na njezinoj haljini.

The Duchess of Sussex meeting members of the public at Windsor Castle in Berkshire following the death of Queen Elizabeth II on Thursday. Picture date: Saturday September 10, 2022. Photo: Chris Jackson/PRESS ASSOCIATION
Foto: Chris Jackson/PRESS ASSOCIATION

Mnogi su zaključili kako je američka glumica nosila mikrofon kako bi snimila audio za Netflixov serijal za koji su ona i princ Harry potpisali unosan ugovor. Pravokutni nabor koji se vidio na struku njezine haljine korisnike društvenih mreža naveo je na zaključak da je to mikrofon i svoja razmišljanja podijelili su na Twitteru i Facebooku.

 

 

Izvor blizak Meghan rekao je za Page Six: "Ovo je suludo i zapravo šteti njoj. Naravno, nije nosila mikrofon." Dio korisnika društvenih mreža kaže kako je to možda remen ili nabor na haljini i odbacuju teorije o tome kako je glumica snimala za Netflix. Meghan je odgodila svoje nove podcaste nakon što je kraljica Elizabeta preminula 8. rujna i podcasti koji su se trebali objaviti prošli i ovaj tjedan bit će objavljeni nakon pogreba kraljice koji će se održati 19. rujna.

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
14:59 14.09.2022.

ma to je tic-tac za svjež dah

PR
Propitivač
11:40 14.09.2022.

Biti princ i odabrati influencu za ženu... Genije

Avatar urokljivooko
urokljivooko
11:26 14.09.2022.

Nema ta srama. Naravno da je snimala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije