Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevi svadbi

Mladencima usred svadbe banula 'slavonska Maja Šuput', video postao hit na društvenim mrežama

Foto: Screenshot
1/8
15.07.2019.
u 21:00

Garavi su već publiku osvojili svojim bećarcima, zabavnim videima, dobrim pjesmama, ali sada će, čini se, publiku dodatno osvojiti i svojim prerušavanjem u popularnu pjevačicu koju inače cijene i rado izvode njezine pjesme.

Maja Šuput nosi titulu kraljice svadbi, no čini se kako joj tu titulu lagano preuzimaju Garavi, dečki koji se za potrebe svadbi čak i preruše u popularnu pjevačicu.

Naime, Garavi su svojem pjevaču Silviju nabavili plavu periku pa tako dok izvode pjesme popularne pjevačice – to rade glasom i stasom, baš kao i Maja.

Kraljevi svadbi, kako ih u Slavoniji od milja zovu, često izvode Majine pjesme, a kako bi vjenčanje bilo još veselije dečki su se potrudili da rade pravi show program.

Dokaz tome je i video koji su objavili na društvenim mrežama i svima pokazali kako ''slavonska Maja'' jednako dobro razvaljuje na pozornici kao i ona prava.

Garavi su već publiku osvojili svojim bećarcima, zabavnim videima, dobrim pjesmama, ali sada će, čini se, publiku dodatno osvojiti i svojim prerušavanjem u popularnu pjevačicu koju inače cijene i rado izvode njezine pjesme.

Video ''slavonske Maje'' brzinom munje se dijeli društvenim mrežama, a interes da dečki nastupe na nekoj od idućih svadbi svakim danom je sve veći.

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci.

Komentara 3

ZB
Zoki-Bijela
21:22 15.07.2019.

Bas su garavi

Avatar Idler 3
Idler 3
22:21 15.07.2019.

Kak je ljepo posluhnut nekaj domačeg, veselu mladež, rastancanu uz glazbu kaj ni čirilična....puno sreče i zdravlja....i majhnih Slavonaca !!!!

Avatar patkovic
patkovic
23:05 15.07.2019.

vald nemaju love za pravi orkestar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije