Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljušte komplimenti

Slučajno ili namjerno? Šuput u badiću pokazala i više nego što je trebala

Foto: Instagram
1/5
10.07.2019.
u 18:20

Njezino izdanje oduševilo je brojne pratitelje koji su pjevačicu zasuli komplimentima. 'Vrh', 'Top', 'Prelijepa si!', samo su neki od komentara

Maja Šuput unatoč radnom ljetu svaki slobodan trenutak koristi za odmor. Ovih dana uživa u Istri, a fotografijama s ljetovanja nerijetko golica maštu svojim obožavateljima.

Ovog puta Šuput je pozirala pored bazena u bijelom kupaćem kostimu i upečatljivim žutim naočalama modnog brenda Gucci. No, svima je za oko zapeo tzv. "underboob", odnosno gornji dio kostima koji otkriva polovicu grudi.

- Brainstorming - napisala je Maja u opisu atraktivne fotografije.

Foto: Instagram Asos

Njezino izdanje oduševilo je brojne pratitelje koji su pjevačicu zasuli komplimentima. 'Vrh', 'Top', 'Prelijepa si!', samo su neki od komentara ispod fotografije. Tko je stajao iza objektiva u tom trenutku nije poznato, no lako moguće da je to bio Majin suprug Nenad Tatarinov s kojim je prije dva mjeseca izmijenila bračne zavjete na istom mjestu na kojem trenutno odmara.

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice.

Ključne riječi

Komentara 2

ZI
zip123
07:51 11.07.2019.

Sta ima pokazati?

MO
monstrum
20:24 10.07.2019.

šalite se?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije