Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivša manekenka

Zanosna kuma skoro je mladenku Tiju Jurčić bacila u drugi plan

Foto: Instagram
1/4
14.10.2017.
u 23:35

Višnja Vjetrović, supruga bivšeg glasnogovornika kluba Partizan Marka Vjetrovića blistala je u plavoj dekoltiranoj haljini

Tia Jurčić kao mladenka danas je sigurno u centru pozornosti na svadbenom slavlju u hotelu Westin, ali jedna dama jednako je privukla pažnju.

Riječ je o Višnji Vjetrović supruzi Marka Vjetrovića, bivšeg glasnogovornika nogometnog kluba Partizan i vjenčanog kuma Marija Mamića. Višnja ima uspješnu manekensku karijeru te je imala ekskluzivni ugovor za Chanel i bila je zaštitno lice nakita koji se reklamirao na Dalekom istoku. 

 

 

 

🌸🌸🌸 @simonaantonovic 💄

A post shared by Visnja Vjetrovic (@vishhnja) on

 

 

 

A post shared by Marko Vjetrovic (@markovjetrovic) on

 

 

Newly weds! 👰🏽🤵🏽 #salonfranic

A post shared by SalonFranić (@salonfranic) on

 

Višnja ima je na vjenčanju zablistala u dekoltiranoj plavoj haljini koja je imala i veliki prorez na nogama i pokazala je zavidnu liniju. Upravo se zahvaljujući Višnji i fotografijama koje je objavila sa dočeka Nove godine u Dubaiju i doznalo da su Tia i Mario u vezi jer je Višnja objavila fotografije na Instagramu. 

1/10

Komentara 29

SC
schwertransport
23:47 14.10.2017.

odkuda sad ova sponzorusa

Avatar Idler 3
Idler 3
00:13 15.10.2017.

Kak najenput Vjetrović, kaj ne bi trebala bit...Vetrović >;-))

SA
sarajevo2015
07:32 15.10.2017.

Kum bivši glasnogovornik Partizana ? Moram priznati da sam iznenađen očekivao sam da će kum biti zvezdaš, onaj prijatelj Zdravka Mamića Radojica Raja Božović koji je bio pukovnik u Arkanovoj Gardi, ali arkanovcu možda nije odgovaralo mjesto održavanja svadbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije