Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAO BEZ MAJKE

Neutješni Mladen Grdović: 'Mojoj Veroniki posvetit ću sve pjesme'

Mladen Grdović
Foto: PR FOTO
1/6
24.11.2017.
u 18:14

Grdovićeva majka Veronika umrla je u 86. godini. Pjevač je bio jako vezan za nju, no neće otkazati dogovorene koncerte.

Legendarni zadarski pjevač Mladen Grdović tuguje za majkom Veronikom, koja je umrla u snu u 86. godini. Mladen je bio izrazito vezan za majku koja ga je tetošila i uvijek ga branila. Tako je prije nekoliko godina nakon što se Mladen ponovno posvađao sa suprugom Brankicom rekla za Večernji list:

-  Mladen je svima u Zadru, meni i cijeloj našoj obitelji dobar čovjek. To što se govori i piše o njemu meni nije bitno odnosno najbitnije mi je da Mladen nikad u životu nikog nije povrijedio i da uvijek cijeni ljude. Treba lopove i mafiju hvatati,a ne njega osuđivati.

Pjevač nije odustao od unaprijed dogovorenih koncerata, a kako je rekao za 24 sata, emocije će zadržati za sebe.

- Vodila je lijep život i uživala je u svojoj djeci. Osim mene, moj brat i sestra su neutješni. Sve pjesme na koncertu posvetit ću svojoj majci, za koju sam bio jako vezan - kazao je Mladen.

Inaće, majci Veroniki već je posvetio dvije pjesme: "Mama" i "Zaplakale oči moje majke".

Komentara 4

DU
Deleted user
19:02 24.11.2017.

Mladen je krasan čovjek samo što tuče ženu i kao alkoholičar ugrožava živote sudionika i prometu bilo drugih vozača ili pješaka.

KU
kupatilo
20:22 24.11.2017.

Mladen je super covjek i vrlo bitan veliki potrišac vina raznih sorti.Najstandardniji konzument istih i bez njega bi nase vinarstvo bilo u jos vecim problemima.Ministarstvo poljoprivrede radi gresku što daje poticaje onima koji prave vina umjesto Mladenu.Da nije njega komebi ga prodavali.Čudime samo što si nije dao i umjetničko ime kao drugi pjevači pa dase zove Vinko Mladen Grdovic.

Avatar arba_arba
arba_arba
09:36 25.11.2017.

Sucut Mladene, pusti ti ovu dvojicu gore, Torcida i Tornado su vavik uz tebe. Vinskoj cesti od Raba do Zadra tvoje slavno ime cemo dati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije