Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREOKRET

Brankica Grdović odlučila Mladenu dati još jednu šansu

Mladen i Brankica Grdović
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
08.09.2017.
u 12:32

Kako je za 24 sata potvrdio njen odvjetnik Božo Vrkić, prvo ročište bilo je zakazano za 29. rujna, no do njega neće doći jer je Brankica povukla zahtjev za razvod na zadarskom Općinskom sudu.

Čini se kako ipak neće doći do razvoda između Brankice i Mladena Grdovića nakon što je pjevačeva supruga povukla zahtjev za razvod. Kako je za 24 sata potvrdio njen odvjetnik Božo Vrkić, prvo ročište bilo je zakazano za 29. rujna, no do njega neće doći jer je Brankica povukla zahtjev za razvod na zadarskom Općinskom sudu.

Brankica je razvod zatražila zbog nepomirljivih razlika između nje i Mladena, a nakon posljednje svađe odselila se kod majke. No,

Grdović ju je počeo posjećivati nakon što se smirila, i pokušao spasiti brak. Kako su medijima rekli njihovi prijatelji, čini se da je došlo do pomirbe između njih, iako se Brankica još uvijek nije vratila u zajednički stan. No, odluka da povuče zahtjev za razvod pokazala je kako je Mladenu odlučila dati novu šansu.

Komentara 12

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:56 08.09.2017.

Brankica Grdović odlučila Mladenu dati još jednu butelju.

DU
Deleted user
00:00 09.09.2017.

Grdović rekorder po dobivenim zadnjim šansama

GR
grodar
06:01 09.09.2017.

Mora da i ona udara po bevandi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije