Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ide navijati

Mladen Grdović s Kranjčarom i Šimunićem uputio se u Katar: 'Gitara je sa mnom, dečki će večeras ostati bez glasa'

Foto: Facebook
1/8
13.12.2022.
u 09:54

Grdović je prognozirao već da će se večeras dobro slaviti te da će dečki ostati bez glasa, a potvrdio je i da će pjevati i na dočeku naših reprezentativaca u Zagrebu.

Hrvatska reprezentacija danas u Lusailu igra protiv Argentine i tako će pokušati izboriti svoje mjesto u finalu nakon što je prošli tjedan maestralno pobijedila favorit Mundijala - Brazil! Brojni navijači od prve su utakmice tamo, neki su pristizali postepeno, a još jedna tura put Katara krenula je rano jutros sa zagrebačke zračne luke Franjo Tuđman. Među njima je bio i zadarski glazbenik i strastveni navijač hrvatske reprezentacije Mladen Grdović (64).

Grdović se pratiteljima javio iz luke i objavio fotografiju na kojoj pozira s navijačima, a među njima su bili i umirovljeni hrvatski reprezentativci Niko Kranjčar (38) Josip Šimunić (44).

- Na putu za Qatar! Idemo do kraja! Ajmo Vatreni!!!! - napisao je Grdović na svojoj Facebook stranici pored fotografije. 

- Gitara je sa mnom, ona je vječna – rekao je dobro raspoloženi pjevač za Jutarnji list, pa iznio svoja predviđanja dvoboja: - Bit će teška utakmica, Argentina igra slično kao i mi, ali mislim da ćemo ih dobiti. Ne treba nikoga ponižavati, ali zaustavit ćemo Messija i pobijediti ih. Iako je moj Zadar grad košarke i ona mi je u srcu, nogomet mi je ipak najjači.

Prognozirao je već da će se večeras dobro slaviti te da će dečki ostati bez glasa, a potvrdio je i da će pjevati i na dočeku naših reprezentativaca u Zagrebu.

- To će biti najlakše odraditi, ali nadam se da ćemo ovog puta to proslaviti malo žešće - kazao je.

Među navijačima koji su se spremali za let je bio i bivši savjetnik Kolinde Grabar-KitarovićTomislav Madžar.

VIDEO Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dr Evil
Dr Evil
11:16 13.12.2022.

Sponzor putovanja: Badel 1862

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije