Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANI GRADA OROSLAVJA

Mlade glazbene nade OSDS na prvom velikom samostalnom koncertu u Oroslavju

OSDS
Foto: PR
11.08.2016.
u 13:02

Njihov aktualni singl "Sami protiv svijeta" pregledalo je gotovo 350 000 ljudi

Zagorsku publiku na velikoj pozornici čeka prava glazbena poslastica, a to su dečki koji su pjesmama 'Živi do kraja', 'Sami protiv svijeta', 'Anja', 'I ovaj put', 'Razbila se duša moja', dali do znanja da naša estrada dobiva nove 'igrače za utrku s najboljima'.

OSDS nastupit će u sklopu manifestacije Dani grada Oroslavja na kojoj se očekuje preko 30 000 ljudi, a na samoj manifestaciji nastupit će i Miroslav Škoro, Bosutski bećari, Kumovi i brojni drugi.

Osim priprema za svoj najveći samostalni koncert, talentirani dečki iz zagrebačkog benda OSDS ni ovo ljeto ne odmaraju. 

Uz brojne nadolazeće koncerte, bilježe i rastući broj klikova na Youtube-u, pa je tako njihov aktualni singl "Sami protiv svijeta" pregledalo gotovo 350 000 ljudi.

>> Osmogodišnja Matea Krajačić iz Njemačke stiže na koncert u Pulu: 'Njenoj sreći nije bilo kraja'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije