Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveći blagoslov

Pjevačica Pamela Ramljak objavila sretnu vijest

pamela ramljak
Foto: Instagram
10.08.2016.
u 09:25

Pamela je na Instagramu objavila vrlo emotivnu poruku i pokazala trbuščić

Pjevačica Pamela Ramljak na Instagramu je objavila da uskoro postaje mama. Ona i njezin suprug Mladen postat će roditelji. Vrlo emotivnom porukom Pamela je opisala koliko je sretna.

"Sreća... Jedina riječ koja trenutno može opisati kako se osjećam. Najveći blagoslov za moga supruga i mene koji smo to dugo čekali... Zahvalna sam na svemu što imam jer sam dobila puno a posebno na muškarcu koji uz mene korača i sprema se na ovu avanturu, i jedino što sam se još nadala i željela je da čujem kako i mene netko zove najljepšim imenom..... #MAMA ❤ Bože hvala ti", napisala je pjevačica. 

Uslijedile su brojne čestitke budućim roditeljima.

Ključne riječi

Komentara 5

PA
Pajkoslava
13:06 10.08.2016.

Nikad neću razumijet zašto žene imaju potrebe objavljivati čitavom svijetu toliko važne i intimne događaje iz svog života! Naslikavanje trbuha, pa objave ultrazvuka, pa pozitivan test za trudnoću itd... Ženo, daj uživaj u toj trudnoći bez tih gluposti. Čestitke tebi i mužu, al poštedi nas detalja oko daljnjih zbivanja u tvom životu. Javi kad si rodila i šta si rodila i da znamo da ste ti i beba živi i zdravi. Samo, molim te, bez slika s poroda!

ĆA
ćaćaća
14:08 10.08.2016.

još da nam je pokazala kako se to desilo pa da izvješće bude kompletno..

Avatar Maggy1103
Maggy1103
16:13 10.08.2016.

koje su ovo jadnice kad ovakve stvari stavljaju na društvene mreže? to je stvar tebi bliskih ljudi, šta te briga da drugi znaju. a još ovo naslikavanje golog trbuha kao da nijedna druga žena nikad nije bila trudna pa je ona eto posebna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije