Naslovnica Showbiz Hollywood

Mlada američka Hrvatica glumi kćer Julije Roberts

Talentirana tinejdžerica Izabela (16) glumi u novom filmu "Čudo" s holivudskom divom Julijom Roberts. Izabela je počela glumiti u dobi od sedam godina, a ljubav prema glumi naslijedila je od majke Elizabete...
28. studenoga 2017. u 07:12 5 komentara 2725 prikaza
Pogledajte galeriju 1/3

S tek navršenih 16 godina, talentiranoj glumici otvaraju se prilike o kojima mnogi mogu samo sanjati.

Izabela Vidović, američka je Hrvatica, odrasla u Los Angelesu, a rođena u Chicagu, no podrijetlom je iz Busovače u Bosni. Izabela je glumila u 20-ak filmova, a u najnovijem "Čudo", glumi uz holivudsku zvijezdu Juliju Roberts.

Film je snimljen prema istoimenom bestselleru američke spisateljice Raquel J. Palacio.  Izabela glumi stariju sestru 10-godišnjem dječaku Auggieju (Jacob Tremblay), koji zbog genske bolesti ima deformirano lice te teško stvara prijateljstva.

Izabela otkriva kako se s holivudskom divom družila i izvan seta. Julija Roberts je ugostila Izabelu i njezinu obitelj u svom domu te joj udijelila nekoliko glumačkih savjeta.

- Rekla mi je kako je važno da se glumac dobro zabavlja. Naravno, treba se odlično pripremiti i ozbiljno shvatiti posao, ali i biti svjestan da je sve to jedna velika igra - priča Izabela uoči premijere filma "Čudo".

Izabela je počela glumiti u dobi od 7 godina, uz manje uloge u TV serijalima "Kosti" i "Zločinački umovi" te veće u sitcomu "Sve o jednom dječaku" i dramskom serijalu "The Fosters".  U akcijskom filmu "Neprijatelj pred vratima" glumila je s Jasonom Stathamom, Jamesom Francom i Winonom Ryder.

Ljubav prema glumi naslijedila je od majke, Elizabete Vidović: producentice, redateljice i glumice.
- Mama je moj mentor i uzor. Uvijek je uz mene na setu i od nje sam najviše naučila - govori Izabela Vidović.

Njeni se roditelji veoma  trude da Izabela i njena sestra ne zaborave svoje korijene. Svake druge godine dolaze u Busovaču gdje Izabela između ostalog uživa i u kulinarskim specijalitetima iz staroga kraja.


- Sarmu bih mogla jesti gotovo svaki dan, baš kao i ćevape. Dobro kuham. Mama me naučila praviti burek i razne druge pite - govori Izabela.

Julia Roberts u novom kino hitu Čudo U distribuciji Blitza Julia Roberts u novom kino hitu Čudo Ima samo 16 g. Talentirana Izabela ima hrvatske korijene i osvaja Hollywood 49. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva: Vrbovec Završila 49. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva, 'Kraljica' osvojila publiku
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • mobitel20:

    Bravo ! Svaka cast. Ne zaboravi korijene i razloge zbog kojih ste morali izbjeci.

  • bartula.a.:

    Hrvatica podrijetlom uz Busovače tj Bosne... Rodjena u Americi... Hrvatica?