Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima samo 16 g.

Talentirana Izabela ima hrvatske korijene i osvaja Hollywood

Foto: Instagram
1/4
14.11.2017.
u 20:42

Izabela Vidović ima 16 godina i već je snimila 13 filmova i 12 serija, a uskoro ćemo je gledati u drami "Wonder" u kojoj glumi s Julijom Roberts i Owenom Wilsonom.

Izabela Vidović mlada je i talentirana nada Hollywooda i već je snimala uz bok s poznatim glumcima i u svom životopisu ima upisanih 13 filmova i 12 serija.

Ova 16-godišnjakinja hrvatskih korijena tako je s Jasonom Stathamom snimila je triler "Neprijatelj pred vratima", a u kina uskoro stiže i drama  "Wonder" u kojoj glumi s Julijom Roberts i Owenom Wilsonom.

Njena mama Elizabeta Vidović uspješna je redateljica i scenaristica, a Elizabeta i njen suprug Mario Hrvati su podrijetlom iz Bosne i Hercegovine. 

Izabelina mama djetinjstvo je provela u Busovači i kasnije se preselila u Ameriku. Izabela govori hrvatski, a s roditeljima često posjećuje našu obalu pa se tako prije dvije godine na Instagramu pohvalila fotografijama s odmora u Trogiru. 

Pogledajte gdje su i što sada rade nekada poznate TV voditeljice i urednice

Komentara 4

IL
ilijan
21:07 14.11.2017.

Eto još jedne koja će za 20 godina reći da je bila zlostavljana a neće priznati da je imala na umu kako će preko one tamo dolje stvari lakše uspjeti.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:18 14.11.2017.

Svaka cast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije