Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretne vijesti

Mjesec dana nakon što je domaći glazbenik otkrio da se oženio u tajnosti na svijet stigla i prinova

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
21.02.2020.
u 17:06

Frontmen splitske grupe TBF Mladen Badovinac prije više od mjesec dana postao je po prvi puta otac.

Veselo je proteklih dana u obitelj splitskog glazbenika Mladena Badovinca. Frontmen popularne grupe TBF početkom siječnja postao je otac po prvi put.

Sretu vijest Badovinac, koji inače čuva svoju privatnost, uspio je više od mjesec dana skrivati od javnosti. Prinova je na svijet stigla, kako piše Gloria, još 10. siječnja. Badovinac je sina dobio u braku sa suprugom čiji identitet čuva od javnosti u emisiji 'Ludi bar'.

1/6

 

Podsjetimo, pjevač je sretnu vijest otkrio u prosincu prošle godine tijekom snimanja RTL-ove emisije 'Ludi bar' koju su vodili Rene Bitorajac i Antonija Blaće. Odlično raspoložen glazbenik domaćinima je tada sasvim neočekivano odlučio otkriti dvije velike novosti iz privatnog života. Jedna je da je u braku, a druga da stiže prinova. -Oženio sam se prije dva mjeseca i čekam dijete. Stiže u prvom mjesecu, 'muškić' je! - kazao je tada Mladen izazvavši oduševljenje i čestitke svih prisutnih.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Civast
Civast
17:55 21.02.2020.

Ma samo malo svitu,ozenija se ti i ti,ali koga boli kurfer, Rodilo in se dite LUDILO SVAKA CAST,DAJ BOZE DITETU BARENKO 101.GODINU PUNU Dobroga zdravlja,ljubavi,mira,Sriće,zadovoljstva i vire.!!!!! Neka naše diče i još,ali judi,;ja san se oženio 2*puta,iman 5._8.unučadi,od dvi cerke iz svakoga braka.!!!!! A sad vas sve pitam :tko je ikada napisao slova o mojim ženidbama,o moje dvi kćerke koje su obe bile foto modeli,starija je bila model i nosila je tada u svim novinama yuge komentari i na slikama DONJE CRNO ĆIPKASTO RUBLJE LA'PER LA,DRUGA PRATILJA MIS .Mlaka cerka isto foto model,ma obe lipotice ,ne šta su moje već šta su drugi to govorili i pisali ali ,,znate te agencije koje akużaju mlade kupite pa in trazidu niku stvar i normalno dite mi je uteklo. Ja sam bio loš tata no nisam svoje dite perom udrija a te lederer koji maloljetni dići ocedu samo iskoristit ajme in,da sam bio prisutan,no eto vam štofa pa pišite o pravim osobama ,ane o tamo da mu ne recen,znaju oni mene ali sam izasa iz dira pa misle da san imra. NEMOJTE SE ZAJEBAVAT SMENON JER CE BITI IL NE BITI.!!!!! Civa_st.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije