Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
policija istražuje

Misteriozna smrt tridesetčetverogodišnje pjevačice

19.12.2018.
u 09:38

Prije 31 godinu Anca je pobjegla iz komunističke Rumunjske sa svojom obitelji, prešla Dunav kako bi došla u tadašnju Jugoslaviju gdje je bila izbjeglica

Tridesetčetverogodišnja pjevačica Anca Pop pronađena je mrtva u automobilu koji se iz ne zna kojih još razloga našao u Dunavu.

Djelatnici hitne pomoći identificirali su njezino tijelo nakon što su ronioci pronašli automobil na jugozapadu Rumunjske.

Iz policije, koju je njezina sestra nazvala nakon što se Pop nije pojavila neko vrijeme, u utorak su rekli kako istražuju njezinu smrt, piše Fox News.

Prije 31 godinu Anca je pobjegla iz komunističke Rumunjske sa svojom obitelji, prešla Dunav kako bi došla u tadašnju Jugoslaviju gdje je bila izbjeglica. Nekoliko mjeseci kasnije, obitelj je emigrirala u Kanadu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anca Pop “Shamanca” (@ancapopmusic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anca Pop “Shamanca” (@ancapopmusic)

Nakon sloma komunizma, vratila se u Rumunjsku. Ove godine uzburkala je duhove tamošnje javnosti kad je obznanila da je u istospolnoj vezi jer društvo njezine rodne države je izrazito netolerantno prema homoseksualnosti.

Njezin stil bio je svojevrsna fuzija balkanskih zvukova i mainstream popa.

Surađivala je, između ostalih, s Goranom Bregovićem, na njegovom albumu "Champagne for Gypsies", ali i u još nekoliko navrata.

Pogledajte video s oproštajem od Olivera Dragojevića: 

Ključne riječi

Komentara 2

ZS
zspanco
10:24 19.12.2018.

Ko tu koga takari u zdrav mozak? Zašto bi netko trebao prelaziti Dunav da bi iz Rumunjske došao u Jugoslaviju? Pa nije valjda bježala u Jugu preko Bugarske? Bolesni novinari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije