Naslovnica Showbiz Zvijezde

Misteriozna smrt tridesetčetverogodišnje pjevačice

Prije 31 godinu Anca je pobjegla iz komunističke Rumunjske sa svojom obitelji, prešla Dunav kako bi došla u tadašnju Jugoslaviju gdje je bila izbjeglica
19. prosinca 2018. u 09:38 2 komentara 3543 prikaza

Tridesetčetverogodišnja pjevačica Anca Pop pronađena je mrtva u automobilu koji se iz ne zna kojih još razloga našao u Dunavu.

nikita Bila je ljubimica dance scene 90-ih, evo čime se danas bavi!

Djelatnici hitne pomoći identificirali su njezino tijelo nakon što su ronioci pronašli automobil na jugozapadu Rumunjske.

Iz policije, koju je njezina sestra nazvala nakon što se Pop nije pojavila neko vrijeme, u utorak su rekli kako istražuju njezinu smrt, piše Fox News.

Prije 31 godinu Anca je pobjegla iz komunističke Rumunjske sa svojom obitelji, prešla Dunav kako bi došla u tadašnju Jugoslaviju gdje je bila izbjeglica. Nekoliko mjeseci kasnije, obitelj je emigrirala u Kanadu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anca Pop “Shamanca” (@ancapopmusic)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anca Pop “Shamanca” (@ancapopmusic)

Nakon sloma komunizma, vratila se u Rumunjsku. Ove godine uzburkala je duhove tamošnje javnosti kad je obznanila da je u istospolnoj vezi jer društvo njezine rodne države je izrazito netolerantno prema homoseksualnosti.

humanitarna večer Hrvatska ponovno pokazala veliko srce! Prikupljeno više od 1.3 milijuna kuna na koncertu 'Želim život'

Njezin stil bio je svojevrsna fuzija balkanskih zvukova i mainstream popa.

Surađivala je, između ostalih, s Goranom Bregovićem, na njegovom albumu "Champagne for Gypsies", ali i u još nekoliko navrata.

Pogledajte video s oproštajem od Olivera Dragojevića: 

[video: 26148 / Oproštaj od Olivera]
Roštilj
Za sve grill majstore
Želite sočne, mekane, ali i hrskave kobasice na roštilju? Evo nekoliko tajni za savršene bucke

A1 izdvaja za Vas

  • zspanco:

    Ko tu koga takari u zdrav mozak? Zašto bi netko trebao prelaziti Dunav da bi iz Rumunjske došao u Jugoslaviju? Pa nije valjda bježala u Jugu preko Bugarske? Bolesni novinari.