Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA

Mišo Kovač danas slavi 78. rođendan!

Mišo Kovač
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/5
16.07.2019.
u 17:17

Mišo je danas dobio brojne čestitke obožavatelja, a posebno mu je čestitala kći Ivana, koja je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju.

Legenda hrvatske glazbene scene Mate Mišo Kovač danas slavi 78. rođendan. Pjevač koji ove godine slavi 50 godina na glazbenoj sceni nedavno je dobio i posebnu nagradu za najtiražnijeg pjevača svih vremena, budući da je dosad prodao više od 20 milijuna ploča. 

Mišo je danas dobio brojne čestitke obožavatelja, a posebno mu je čestitala kći Ivana, koja je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎉🎉Sretan rođendan ćaća moj🎉🎉 ❤️... do neba i nazad !❤️❤️❤️

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ IVANA KOVAČ ® (@ivanakovacofficial) on

- Sretan rođendan, ćaća moj! Ljubav do neba i nazad - napisala je Ivana. 

Sve u životu Miše Kovača možete doznati u velikoj biografiji na 132 strane u izdanju Večernjeg lista, koja je u prodaji na kioscima. 

Foto: Večernji list

Ključne riječi

Komentara 1

ZB
Zoki-Bijela
18:01 16.07.2019.

Gdje slavi u Vinkovcima ili... Cestitke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije