Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za srpske medije

Miša Grof o maserki u čijem je salonu preminuo Vidoje: 'Nisam je poznavao. Osjećam se užasno, loše mi je'

Obilježeno 40 dana od smrti Vidoja Ristovi?a  na Novom groblju u Beogradu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages /PIXSELL
1/9
29.07.2022.
u 21:12

Pravim imenom Viktor Ristović, poznati antikvar za medije je kazao kako se nije čuo ni vidio s ženom koja je navodno bila s njegovim sinom u trenutku smrti. Kazao je da sve informacije o njoj saznaje iz medija, te da nije siguran hoće li s njom razgovarati.

Nakon što su srpski mediji danas prenijeli izjavu maserke u čijem je stanu na tretmanu navodno preminuo suprug Nikoline Ristović, Vidoje, sada se o svemu oglasio i njegov otac Miša Grof. Pravim imenom Viktor Ristović, poznati antikvar za medije je kazao kako se nije čuo ni vidio s ženom koja je navodno bila s njegovim sinom u trenutku smrti. 

- Osjećam se užasno, ne znam kako da vam objasnim, loše mi je zbog svega što se događa. Već sam vam rekao, ja sam te noći ušao u taj stan, nikad više se nisam ni čuo ni vidio s tom ženom. Nisam je poznavao, vjerujte mi, ja nemam kontakt s njom - rekao je Ristović za Kurir

Kazao je da sve informacije o njoj saznaje iz medija, te da nije siguran hoće li s njom razgovarati. 

- Uh, ne znam što bih vam rekao. Više ni ja nisam siguran bih li volio da je vidim i sjednem s njom i razgovaram. Ne znam što bih je pitao, a ni što bi ona meni rekla... Sve informacije o njenoj navodnoj vezi s mojim sinom ja saznajem iz medija. Više ne znam što je istina, a što nije. Ne znam u što vjerovati. Ne bih volio da je netko u situaciju u kakvoj sam ja sada - dodaje. 

Izjavio je i kako je posljednjih dana stalno s odvjetnikom, te da planira kupiti kuću u Hrvatskoj. 

- Posljednjih dana sam non-stop s odvjetnikom, to je jedan divan čovjek koji mi puno pomaže. Treba ići u Hrvatsku, hoću kupiti kuću u Opatiji pa smo u pregovorima. Možda se odlučim preseliti  u Opatiju, tamo je mirnije. To je Istra, tamo nas vole, posebno oko Rijeke, Istre i Pule - zaključio je.

Inače, danas su srpski mediji otkrili navodni identit maserke u čijem salonu je preminuo Vidoje. Kako prenose srpski mediji, Danijela Bojić, koja je bila vlasnica spomenutog salona, nije se do sada oglašavala, no sada je otkrila zašto neko vrijeme neće raditi.

- Imala sam blizak smrtni slučaj. Neću raditi neko vrijeme u stanu niti primati nove ljude. Salon sam zatvorila na neko vrijeme, nisam više tamo u stanu, u kući sam. Povremeno radim i kod kuće. Tamo se neću vraćati dok se ja i svi moji ne oporavimo, bar do rujna - kazala je Danijela, prenosi srpski Informer.

VIDEO Ukrajinac zapjevao na koncertu Coldplayja nakon što ga je, dok je pjevao na ulici, čuo Chris Martin

Komentara 5

MO
moroder12
21:41 29.07.2022.

Baš sam se pitao gdje je Drakula nestao...

DE
dedač
21:34 29.07.2022.

što je još novo u otađžbini

DE
dedač
21:34 29.07.2022.

a što radi srpska sponzoruša seve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije