Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna glumica

Sanja Vejnović (60) pokazala vitku figuru u badiću, pratitelji oduševljeni: 'Najljepša'

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/9
29.07.2022.
u 19:00

Pozirala je u crnom kupaćem kostimu preko kojeg je nabacila dugu bijelu lanenu košulju te pokazala vitku liniju, a lice je sakrila sunčanim naočalama. Ispod objave ubrzo su se nanizali komplimenti oduševljenih pratitelja.''Najljepša'', ''Zasluženi odmor, uživaj'', ''Predivna'', ''Prelijepa'', ''Ljepotica'', ''Uvijek lijepa Sanja'', ''Bomba si'', samo je dio komentara.

Glumica Sanja Vejnović (60) slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a sada je pratitelje oduševila fotografijom u badiću te još jednom opravdala laskavu titulu. Sanja je spas od vrućina našla na našoj obali.

Pozirala je u crnom kupaćem kostimu preko kojeg je nabacila dugu bijelu lanenu košulju te pokazala vitku liniju, a lice je sakrila sunčanim naočalama. Ispod objave ubrzo su se nanizali komplimenti oduševljenih pratitelja.

''Najljepša'', ''Zasluženi odmor, uživaj'', ''Predivna'', ''Prelijepa'', ''Ljepotica'', ''Uvijek lijepa Sanja'', ''Bomba si'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Sanje je nedavno zablistala na dva događaja u Zagrebu, Crvenim tepihom ''Story Hall of Fame'' prošetala je u haljini s perjem i prozirnim detaljima, a društvo joj je pravio bivši suprug Goran Mećava, filmski direktor fotografije. Razveli su se 2015.godine, nakon 30 godina braka, a zajedno imaju kći Martu i starijeg sina Andreja. Za drugo događanje odabrala je elegantnu crnu modnu kombinaciju hlača i korzeta koju je upotpunila šljokičastim sakoom i srebrnim šljokicama po tijelu, a potom je objavila fotografije bez šminke koju se oduševile njezine pratitelje.

Inače, osim zdravom prehranom Sanja svoju figuru održava i vježbanjem, a u centru Zagreba najčešće ju možete vidjeti na biciklu. U razgovoru koji smo s glumicom vodili jednom prilikom otkrila nam je što su joj godine donijele osim zrelosti.

- U mladosti izgrađujemo svoj identitet kroz vlastita iskustva. Učimo kako se nositi sa svojim djelima, greškama i postupcima. Radimo razne odabire koji nose svoje posljedice. Zrela osoba je ona koja je intelektualno, socijalno, emotivno i moralno osviještena. Ona koja se prilagođava različitim životnim promjenama i prihvaća odgovornost prema sebi, obitelji , poslu kojim se bavi i zajednici u kojoj živi. Sve to se događa postepeno i tek kad pronađemo unutrašnji mir možemo biti u ravnoteži i donositi dobre odluke. To se zove zrelost i ona naravno, ima veze s godinama iskustva. Netko sve ovo postigne u ranijoj životnoj dobi a netko kasnije a netko na žalost nikada. Upravo zbog životnog iskustva danas živim svjesnije, manje se bojim nepoznatog, lakše se hvatam u koštac sa svim vrstama problema i nastojim ih uvijek riješiti. Svatko razdoblje životnog razvoja ima svoje čari i za sebe je neponovljivo i lijepo. Dok si mlad puno si više bezbrižan i vrijeme ti sporije teče, ali su svi događaji i nova iskustva, teži i dramatičniji za razliku od zrele dobi. - rekla je Vejnović.

Glumica je 2012. godine završila na listi priznate filmske internetske stranice IMDb među najljepšim glumicama svijeta starijima od 40 godina.

Sanja je publici najpoznatija po ulogama u popularnim serijama "Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav", no iza nje je više od 40 godina karijere, tijekom koje je glumila u još mnogim domaćim filmskim i televizijskim ostvarenjima, a nedavno je ostvarila i svoje kulinarske snove te je izdala kuharicu.

VIDEO Ukrajinac zapjevao na koncertu Coldplayja nakon što ga je, dok je pjevao na ulici, čuo Chris Martin

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:54 29.07.2022.

Lipa je lipa...

KS
kum stevica
12:23 30.07.2022.

Baška ljepota ma jel ona stvarno Hrvatica

Avatar Tombstone
Tombstone
20:23 29.07.2022.

Apsurdno je reci da ova starica slovi za jedno od najljepsih Hrvatica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije