Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
psi su lajali

Bila je Playboyev model i ljubila slavne muškarce, a sada ju je susjeda optužila za nešto nevjerojatno

Foto: Profimedia
1/4
29.07.2022.
u 18:10

Naime, Christina Savar navodi kako je Angie vikala na njenu djecu jer nije mogla spavati zbog laveža psa. Nakon toga došlo je do verbalnog okršaja, pišu strani mediji, a susjeda nije htjela otvoriti vrata oko jedan sat iza ponoći na koja je Angie zvonila.

Angie Everhart, bivša Playboyeva zečica optužena je da je jajima gađala stan svoje susjede nakon svađe. Naime, Christina Savar navodi kako je Angie vikala na njenu djecu jer nije mogla spavati zbog laveža psa.

Nakon toga došlo je do verbalnog okršaja, pišu strani mediji, a susjeda nije htjela otvoriti vrata oko jedan sat iza ponoći na koja je Angie zvonila.

Foto: Profimedia

Kada se ujutro probudila imala je što vidjeti. Njezina vrata bila su zaprljana žumanjcima i ljuskama jaja, a ostatke je pronašla i po balkonu. 

Savar je nakon toga pozvala policiju i optužila bivšu Playboyevu zečicu da je ona bacala jaja na njenu kuću. Everhartin glasnogovornik oglasio se o situaciji za medije. 

"Žena je dobila obavijest o deložaciji iz zgrade zbog pritužbi protiv nje", objasnio i nastavio: "Angie je imala koronu, a psi njezinih susjeda nisu prestajali lajati od jutra do mraka. Činjenica je da je došla policija i da nisu htjeli čak ni napisati izvještaj."
Inače, Angie je u veljači 2000. pozirala za Playboy, a javnost je zapamtila i zbog veza sa poznatim muškarcima. Ljubila je Sylvestera Stallonea i Joea Pescija. 

VIDEO Četiri godine bez velikog Olivera: 'Njegov duh ostao je u svima nama'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije