Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Miroslav Škoro: Moja se graševina i singl divno sljubljuju

Za sada imam samo graševinu, a kako sam cijeloj toj vinskoj priči dao naziv Vina Škoro, tko zna, ako bog da, sorte bi se mogle i širiti, ali o tom potom.
25. listopada 2016. u 16:36 1 komentara 4424 prikaza
Miroslav Škoro predstavio je singl i vino
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Ne treba naglašavati kako se ljube pjesma i vino. U slučaju Miroslava Škore taj spoj je još jači jer novi singl “Pola života” koji je danas predstavio u Zagrebu popratila je i promocija njegove nagrađivane graševine koja je plod vinarskog posla kojim se glazbenik počeo baviti prije dvije godine.

– Pjesma “Pola života” izvedena je na Podravskom festivalu. Napisao ju je Dino Muharemović, poznati sarajevski autor. Ja sam koautor, ali nema ničega biografskog u njoj jer s 54 godine sigurno nisam na pola života, 108 godina bilo bi zaista puno! – kaže smijući se Škoro i dodaje:

– A moja graševina, šampion berbe 2015., s novom pjesmom se jako dobro sljubljuje. Što više konzumirate to vino, pjesma vam je sve draža!

26.01.2016., Zagreb - Miroslav Skoro, pjevac i voditelj emisije Uhvati bingo ritam na RTL-u.  Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL MIROSLAV ŠKORO Ne dirajte mi ravnicu više nije moja, ali je revolucija u mom životu Aurea Fest Festival tamburaške glazbe Škoro dobio priznanje za 25 godina nastupa u Požegi: Ne pišem zato što moram, nego što želim!

Zadovoljan ovogodišnjom berbom

Zadovoljan je, kaže, i ovogodišnjom berbom u svojem vinogradu u Mitrovcu kraj Kutjeva.

– Za sada imam samo graševinu, a kako sam cijeloj toj vinskoj priči dao naziv Vina Škoro, tko zna, ako bog da, sorte bi se mogle i širiti, ali o tom potom. Sada se želim pozicionirati s graševinom. Imao sam sreće da je ta prva, kako kažu, bila prvo pa muško. Uglavnom, ne može se kupiti u trgovinama, količina je takva da će je biti samo u nekim restoranima. A ovogodišnja berba, unatoč tome što je bilo nekih problema tijekom ciklusa, prošla je odlično i problemi su nas zaobišli tako da imamo dovoljnu količinu grožđa kao i lani. Čak mi se čini da mu je kvaliteta i bolja! – kaže Škoro.

>>Miroslav Škoro: Ne znam svirati tamburu, ali dobro znam s ribama

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama