Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi detalji sudskog procesa

Miroslav Ilić prijavio Kićinu crnu ženu, prijeti joj zatvorska kazna?

Beograd: Kićina "divna crna žena" na sudu s Miroslavom Ilićem zbog utvrđivanja očinstva
Foto: Antonio Ahel
1/11
04.02.2022.
u 14:22

Pjevač Miroslav Ilić (71) podnio je kaznenu prijavu protiv Mirjane Antonović s kojom je u vezi bio prije tridesetak godina. Mirjana je navodno odala pojedinosti sudskog postupka utvrđivanja očinstva, a sada joj prijeti novčana ili kazna zatvora do godinu dana.

Pjevač Miroslav Ilić (71) podnio je kaznenu prijavu protiv Mirjane Antonović s kojom je bio u vezi prije tridesetak godina. Mirjana je navodno odala pojedinosti sudskog postupka utvrđivanja očinstva, a sada joj prijeti novčana ili kazna zatvora do godinu dana.

– Istina je da je protiv mog klijenta podnesena kaznena prijava, nažalost ne znam detalje. Ono što je sigurno jest da je optužena za kazneno djelo povrede tajnosti postupka. Za to je predviđena novčana ili kazna do godinu dana zatvora. Djelo koje se njoj stavlja na teret spada u grupu kaznenih djela s relativno malom društvenom opasnošću. Mi ne znamo ni mjesto ni vrijeme kada je to djelo počinjeno, to će sve biti objašnjeno kada Mirjana dođe na saslušanje – otkrio je njezin odvjetnik za Kurir.rs.

Mirjana se jučer trebala pojaviti na sudu u Srbiji na još jednom ročištu no zbog vremenskih neprilika nije mogla doputovati iz Amerike gdje živi.

28, September, 2021, Belgrade - Mirjana Antonovic, a woman who claims to have a son, Devin, with singer Miroslav Ilic, whom he refuses to officially acknowledge, is leaving the Palace of Justice, where litigation is underway to prove paternity. Mirjana Antonovic. Lepa Brena, Mirjana Antonovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 28, septembar, 2021, Beograd -Mirjana Antonovic, zena koja tvrdi da sa pevace Miroslavom Ilicem ima sina Devina, a kojeg on odbija da zvanicno prizna, izlazi iz Palate pravde gde je u toku parnica povodom dokazivanja ocinstva. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel

Podsjetimo, Mirjana koju je pokojni Kićo Slabinac opjevao u svojoj popularnoj pjesmi "Zbog jedne divne crne žene" tvrdi kako je otac njezina sina popularni pjevač Miroslav Ilić. Devin je svojedobno sudu u Beogradu priložio svoj DNK, dok Ilić to nikako nije htio učiniti i zato su se prije nekoliko mjeseci opet susreli na sudu. Antonović je na zadnjem ročištu u listopadu otkrila kako se u cijelom ovom slučaju dogodio i obrat jer je Devin tužio i svoju majku.

– Devin je odlučio tužiti i mene i Miroslava kad je doznao istinu. Na sudu sam i da se branim i da pružim sinu podršku. Nisam tu da promoviram knjigu niti da tražim publicitet. Oni koji imaju više informacija o meni znaju da sam sve to mogla u mnogo mlađim godinama – rekla je krajem listopada Antonović. Cijeli slučaj traje oko 14 godina kada je Antonović počela s prvim optužbama na sudu i kada je tražila od pjevača da i zakonski prizna njihova sina.

VIDEO>>Kiki Rahimovski otputovao je u Makedoniju k baki i osvrnuo se na mogućnost da naslijedi oca u bendu

 


 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije