Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEPROCJENJIVO'

Nina Martina iz Života na vagi' o novoj životnoj prekretnici: 'Računam na vašu podršku'

Nina Martina Korbar
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/6
04.02.2022.
u 12:22

- Ovo su fotke iz studija dok smo snimali moj prvi singl 'Neprocjenjivo'. Neopisivo je biti u studiju pjevati, stvarati, snimati i znati da pružaš sebe i svoju priču kroz pjesmu. Jedva čekam da ju čujete jer svatko od nas ima životnu borbu koju je pobijedio ili ju treba pobijediti i baš zato se veselim da napokon počnete slušati 'Neprocjenjivo' - napisala je Korbar

Bivša sudionica showa ''Život na vagi'' i natjecateljica u ''Supertalentu'' Nina Martina Korbar (28) nakon naprasnog odustajanja od showa ''Supertalent'' zbog koronavirusa, nedavno se pohvalila kako snima svoj prvi singl koji će objaviti tijekom ovog mjeseca. O tome govori i na društvenim mrežama, gdje je objavila i nekoliko fotografija iz studija. 

- Ovo su fotke iz studija dok smo snimali moj prvi singl 'Neprocjenjivo'. Neopisivo je biti u studiju pjevati, stvarati, snimati i znati da pružaš sebe i svoju priču kroz pjesmu. Jedva čekam da ju čujete jer svatko od nas ima životnu borbu koju je pobijedio ili ju treba pobijediti i baš zato se veselim da napokon počnete slušati 'Neprocjenjivo'. Pjesma izlazi u veljači i računam na vašu podršku - napisala je Nina Martina koja je u show ''Život na vagi'' ušla  sa 124, a izašla  s 84 kilograma. Sada na visinu od 169 centimetara ima 87 kilograma, a pala je i nekoliko konfekcijskih brojeva – nekada je nosila 56, a sada 42.

Nina je prošle godine s kolegom iz 'Život na vagi', Marijem Mandićem otvorila teretanu, a zajedno su osmislili jedinstven program mršavljenja u trajanju od tri mjeseca. 

- Nisam u životu razmišljala da ću biti drugima uzor i primjer na ovakav način, ali sam sretna da jesam. Mislim da svaka osoba koja napravi nešto dobro u svom životu može biti pozitivan primjer i uzor i to je jedna od dobrih stvari koje nude društvene mreže. Možeš podijeliti svoj uspjeh s drugima te motivirati i inspirirati druge i onda se ta pozitivna energija vrti u krug jer kad te nepoznata osoba pohvali i uputi ti lijepu riječ to je stvarno lijep osjećaj, a još je ljepši kad vidiš da zajedno sa tim istim ljudima ideš naprijed i mijenjaš svoj život na bolje, konstantno napreduješ - kazala je Korbar prije nekoliko mjeseci u razgovoru za Večernji list. 

VIDEO: Kiki Rahimovski otputovao je u Makedoniju k baki i osvrnuo se na mogućnost da naslijedi oca u bendu

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar najbolji13
najbolji13
12:34 04.02.2022.

necu te podrzati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije