Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bilo treme

Miro Ungar u Glazbenom zavodu proslavio 55 godina karijere

Miro Ungar (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
21.02.2012.
u 10:18

Posebnu zahvalu pjevač je uputio supruzi Sari koja mu je puno pomogla u organizaciji koncerta.

U zagrebačkom Glazbenom zavodu Miro Ungar (75) sinoć je proslavio 55 godina karijere. Priznao je da treme prije nastupa nije imao, ali osjećao je adrenalinski naboj.

– Tremu imam jedino ako su tekstovi pjesama jako zahtjevni i ako ih pjevam prvi put – otkrio je Miro. Koncert je otvorio izvedbom pjesme ''Love Is a Many Splendored Thing''. Istu pjesmu pjevao je u Zavodu i 1956. godine. Nastupao je s Big Bandom HGZ-a, a pjesme ''The Man I Love'' i ''The Lady Is a Tramp'' pjevao je u duetu s Lelom Kaplowitz. 

– Najvažnije mi je da je moja supruga Sara ovdje jer je ona sve pripremila, proživljavala sve sa mnom i hrabrila me. Da nije bilo nje, ne bih se odlučio na ovakav koncert – rekao nam je Miro. – Kad pomislim da sam prije pet godina slavio 50 godina karijere, ne mogu vjerovati da je to tako brzo prošlo. Nažalost, što više starim, to mi vrijeme brže prolazi – kaže Miro. Koncert je zatvorio Elvisovim hitom ''Blue Suede Shoes''.

Ključne riječi

Komentara 1

NE
Nelica
10:02 22.02.2012.

Kakve karijere?!!! 50 godina ga nije bilo nigdje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije