Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Miro Ungar: Pomlađuje me moja supruga

miro ungar (1)
Foto: pixsell
1/3
07.10.2011.
u 09:00

Najstariji natjecatelj HTV-ova showa otkriva kako mu idu plesne probe i što ga održava mladim iako su mu 74 godine te gdje uskoro ima koncerte i planira li sa 42 godine mlađom suprugom Sarom imati još djece

Mislim da sam uvjerljivo najstariji natjecatelj dosad! Ne vjerujem da je itko, čak i u svijetu, sa 74 godine nastupio u “Plesu sa zvijezdama”. Ako mi je taj rekord netko potukao, neće se dobro provesti! – našalio se fenomenalno raspoloženi Miro Ungar koji je svoje obveze i mikrofon stavio na čekanje ne bi li se dostojno pripremio za natjecanje u šestoj sezoni plesačkog showa koji 29. listopada počinje na HTV-u.

Svjestan je svojih godina pa je dobivši poziv u emisiju četiri dana bio u dilemi – prihvatiti ili ne. Ipak, prevagnulo je hrabrenje obitelji i prijatelja uvjerenih da on to može. Za svojim puno mlađim suparnicima u showu, Miro tjedan dana kasni s probama, tek se sada susreo s prvim koracima i nije baš najzadovoljniji.

– Ide dobro – barem tako kaže moja partnerica Marija Stošić. Međutim, ja nisam zadovoljan jer našao sam se u nebranom grožđu. Naime, ja sam bio čager, na čagi na Ribnjaku i u Brešću sam i propjevao. Došao bih na ples i molio dečke koji su svirali da s njima otpjevam jednu pjesmu. Ali ja nikada nisam išao u plesnu školu, to tek sada radim i nije lako. Krenuo sam od osnovnih koraka i engleskog valcera, probao sam i osnovni korak rumbe... Uglavnom, samo držanje tijela je horor – kaže Miro.

Osim što ima malih problema s noktom na palcu, na probama nije zaradio nijedan žulj i noge ga dobro služe, u osmom desetljeću života izgleda kao dečko.

– Tajna izgleda vjerojatno su geni, i to s mamine strane. Moja majka ima 96 godina, u domu je u kolicima, ali dobro funkcionira i odlično izgleda – otkrio je znatiželjnicima. A mi dodajemo ono što će pjevač i potvrditi, a to je da je za njegovu vitalnost zaslužna i od njega 42 godine mlađa supruga Sara.

– Je! Ona me pomlađuje svojom energijom, kulturom i mentalitetom, ali ja sam taj koji je aktivniji, ja potičem na muving. Tako da smo, bez obzira na godine, na istoj valnoj dužini – kaže Miro.

Sara je Ungarova četvrta žena, jedna od bivših supruga bila mu je i pjevačica Tereza Kesovija. Nameće se zaključak da je otplesao popriličan broj prvih svadbenih valcera i da mu taj ples u emisiji ne bi trebao raditi problem. No hoće li mu raditi bračne probleme i supruginu ljubomoru poticati činjenica da će očito veliki ljubitelj žena pozornost gledateljica uskoro privlačiti plesom na televizijskim ekranima?

– Lagao bih kada bih rekao da Sara nije ljubomorna. Ali s plesom neće biti problema. Ona je svjesna da sam ja četvrti put u braku, ali mi smo deset godina skupa i u trenutku kada su svi u nas sumnjali, ona je imala povjerenja u mene, a ima ga i danas. Dokazao sam joj da sam se promijenio. Osim toga, i Sara je ljubiteljica plesa. Jest da sam je i ja naučio neke korake, iako nismo imali svadbu na kojoj se pleše svadbeni valcer, već smo čagali uz havajsku muziku! – otkrio je Miro.

On i Sara u braku su tri godine. Iz svojih prijašnjih brakova pjevač ima troje djece, ali nije mu strana ni ideja da opet postane otac.

– Momentalno ne planiramo dijete, ali budući da smo mladi, možda to i ostvarimo za kojih par godina! Pričamo o tome, a ne i samo to!

Dakle, pun je planova, kako privatnih tako i poslovnih. Za kraj godine planira veliki koncert u Glazbenom zavodu kojim će proslaviti 55 godina karijere, a već je zakazao i tri koncerta u veljači u Njemačkoj. Ne pjeva svaki dan, ali kada pjeva, to radi u automobilu da ne maltretira susjede. Živi sto na sat i ne miruje ni tren, ali hedonist je od glave do pete pa ne propušta neke svoje svakodnevne rituale.

– Dan počinjem tuširanjem i pranjem kose. Potom gledam seriju “Hotel dvorac Orth”, ponajprije zbog vježbanja njemačkog jezika, a osim toga, kulturna je, malo čak i pljesniva, i to mi paše uz kavicu! Slijede vijesti, a onda krećem u razne životne akcije, trenutačno u ples – živo je zaključio.

Ključne riječi

Komentara 2

JA
jamanuša
12:25 08.10.2011.

MIRO 42 godine mlađa -žao mi je što vam nisam susjed.

LI
liliZG
11:40 12.10.2011.

On 74 ona 42 godine mlađa, dakle 32 godine, ...........a onda izjava:\"-Momentalno ne planiramo dijete, ali budući da smo mladi, možda to i ostvarimo za kojih par godina! ričamo o tome, a ne i samo to!\".................dijete će sigurno biti jako veslo da svog taticu gura okolo u kolicima.......................................................Trebali bi uvesti zakon ko Talijani, koji su nedavno oduzeli malo djete roditeljima od 60 god. s obrzloženjem da nisu razmišljali o tome da ga treba podići na noge što oni u tim godinama neće biti u stanju napraviti, bravo Talijani!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije