Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje

Miro Ungar: Moderan sam i imam dojam da mi je tek 50

Miro Ungar
Foto: Anto Magzan/Pixsell
03.05.2014.
u 18:00

Pjevač je navršio 77 godina, rođendan će slaviti kod punice na janjećoj kapami, a 42 godine mlađa supruga Sara brine se o njegovoj odjeći i zbog nje ima i fejs

“Špičasti” 77. rođendan, kako ga sam opisuje, Miro Ungar slavit će čak tri dana.

– Zovem ga “špičasti rođendan” jer je brojka 77 “špičasta”. Osamdeseti rođendan bit će okrugli jer su 8 i 0 okrugle brojke – objašnjava pjevač. Rođendan mu je bio u jučer, a slaviti je počeo ujutro s prijateljima s kojima je od devet sati do podne igrao tenis na Savici.

– Nakon meča malo smo zamezili, a popodne me čekaju familijarne obveze – rekao je Ungar. Danas sa suprugom Sarom, koja mu je darovala njegov omiljeni parfem Mont Blanc, ide na ručak kod punice Branke. Zetu će pripremiti njegova najdraža jela, janjeću kapamu i semifreddo. Vitalnost i mladolikost, osim bavljenju sportom i zdravim životnim navikama, Ungar duguje i genima. Osjeća se, ističe, dvadeset godina mlađe, stalno nešto planira i uvijek je u pokretu.

– Moja majka preminula je u 97. godini, prije dvije godine – kaže. I 42 godine mlađoj supruzi zahvaljuje što je u sjajnoj formi.

Sara se brine da sam uvijek lijepo odjeven, da imam frizuru i da sam obrijan. Uputila me i u svijet informatike, baratam pametnim telefonom i imam 1500 frendova na Fejsu – kaže. Fanove će pak u povodu rođendana počastiti besplatnim koncertom idući četvrtak na vidikovcu Zagrebačkog nebodera gdje će, među ostalim, izvesti i novu pjesmu “Sve će biti u redu”.     

Ključne riječi

Komentara 3

DE
denihr
15:46 05.05.2014.

i za punicu je pre prestar

DA
Dac
14:00 06.05.2014.

Samo ti imaj dojam , ali nemaš i to se vidi ma što ti mislio. Isti je ko i njegova bivša žena Tereza, i ona ima isti dojam o sebi. Nevjerojatno kako ne shvaćaju da sve i svi starimo i ne prihvaćaju to.

GS
gaja.senior
08:59 07.05.2014.

Ima42 godine madju sluškinju sponzorušu koja će se na kraju omastiti a održavanje svagdje nađe to nije peroblem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije