Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivano

Miro Ungar i Marija Stošić oprostili se od 'Plesa sa zvijezdama'

miro ungar
12.11.2011.
u 22:24

Najmanji broj bodova dobili su Hrvoje Šalković i Lejla Bjedov, no to ih nije spriječilo od ispadanja.

U trećoj emisiji HTV-ovog showa ‘Ples sa zvijezdama’ iznenađenja nije manjkalo. Najmanji brod bodova sinoć su dobili Hrvoje Šalković i Lejla Bjedov, a natjecanje su na veliko iznenađenje napustli Miro Ungar i Marija Stošić.

Za svoj tango dobili su samo pohvale i visoke ocjene, no to nije bilo dovoljno da prolazak. Najbolji na plesnom podiju opet su bili Marko Tolja i Ana Herceg koji su sa svojim tangom briljirali. Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac zasjeli su na drugo mjesto.

Komentara 4

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
22:52 12.11.2011.

Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac uvjerljivo najboli po atmosferi i ugođaju tanga kojeg su stvorili. Marko Tolja opet nije niti pogledao partnericu. Ni za vrijeme plesa, niti pred žirijem. OK, koraci su bili dobri, ali nije tu bilo niti plesnogg tanga niti ugodnog tango ozračja. Što je žiri mislio kad im je bio najbolji zna samo žiri. Nakon svih otplesanih jivea u ovoj emisiji tek se sada može cijeniti jive Horvatinčića i Ive Šulentić. Nitko im nikad nije u jive-u došao niti blizu. A oni svojedobno otplesali bezvremenski jive i otpali iz emisije! Najveća nepravda do sada u svim sezonama još i danas boli kad se pogledaju ostali plesači jive-a.

IV
ivanhorvat2001
23:21 12.11.2011.

ko gleda ovo taj je kreten

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
23:32 12.11.2011.

Ja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije